• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džej Džej: Pritisak mi ne treba

Najbolja srpska teniserka iznenada postala prvi favorit turnira, a naredna protivnica joj je Marion Bartoli.

 Džej Džej: Pritisak mi ne treba  Izvor: MONDO

Jelena Janković je do četvrtfinala turnira u Tokiju stigla poslije samo 45 minuta provedenih na terenu kada joj je Ruskinja Elena Vesnina predala meč, pri rezultatu 6:1, 3:0.

Naredna protivnica najbolje srpske teniserke biće Marion Bartoli.

Džej Džej će u tom duelu biti pod pritiskom iz dva razloga. Prvi je što je iznenada postala glavni favorit za osvajanje trofeja, a drugi je što je sa Francuskinjom u posljednje vrijeme imala mnogo problema, što na terenu što van njega.

Jelena Janković je sedmi nosilac, ali su u ranim fazama takmičenja eliminisane Dinara Safina (1), Venus Vilijams (2), Elena Dementijeva (3), Karolin Voznijacki (4), Svetlana Kuznjecova (5) i Vera Zvonareva (6).

Ipak, osma teniserka svijeta baca teret sa svojih pleća.

"Ne razmišljam o tome. Razmišljam samo o svojoj igri, odnosno šta treba da radim kada izađem na teren. Ne želim sebi da pravim pritisak", rekla je Jelena poslije meča sa Vesninom.

Njoj bi najteža moguća prepreka u polufinalu mogla da bude osmi nosilac, Viktorija Azarenka, a u eventualnom finalu Agnješka Radvanska (11) ili Marija Šarapova, koja nije među nosiocima.

Međutim, na putu do polufinala stoji joj Marion Bartoli, koja je bila bolja u posljednja četiri meča i koja vodi u ukupnom skoru 5:3.

Pored toga, pred minuli duel, ove godine u Stamfordu, Srpkinja i Francuskinja su imale i verbalni duel preko medija. Taj "rat" započela je Bartoli poručivši da bi rado ponovo igrala protiv Džej Džej, jer je stalno pobjeđuje.

Sigurno je da će, pored 350.000 dolara i 800 WTA poena koliko dobija pobjednica turnira u Tokiju, Jelena Janković imati motiv više protiv Marion Bartoli.

(MONDO, foto FoNet)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC