• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Terzić: Nismo bili spremni

Selektor Srbije ocijenio da pojedine odbojkašice nisu bile spremne da Evropsko prvenstvo u Poljskoj. Igračice samokritične.

 Terzić: Nismo bili spremni  Izvor: MONDO

Srpskih odbojkašica neće biti u završnici Evropskog prvenstva u Poljskoj - to je definitivno jasno poslije poraza od Njemica u drugom kolu druge faze takmičenja - 2:3 (9:25, 25:23, 27:25, 17:25, 8:15).

Poslije tri pobjede bez izgubljenog seta u prvoj fazi, tim Zorana Terzića je u dva dana izgubio dva meča, od Turske, a zatim i Njemačke.

"Igrali smo dosta bolje nego protiv Turske, ali vidjelo se da ni to nije dovoljno da se pobijedi tim kakav je Njemačka. Razlog poraza je to što pojedini igrači nisu spremni za Evropsko prvenstvo i vidjelo se da je nemoguće održati nivo koncentracije i igre. Nismo odradili posao kako treba, rezultat toga je to što nismo izborili plasman u polufinale", bio je prvi komentar selektora Zorana Terzića.

On vjeruje da će se utisak ispraviti na narednim velikim takmičenjima.

"Srbija ostaje jedna od vodećih reprezentacija u Evropi i to treba pokazati na sljedećim takmičenjima, na Svjetskom prvenstvu u Japanu i Evropskom prvenstvu u Beogradu", dodao je Terzić.

Jelena Nikolić je čestitala protivnicama zasluženu pobjedu.

"Njemice su zasluženo pobijedile, igrale su raznovrsnije i bolje od nas u svim segmentima. Loše smo započinjale setove, poslije smo stizale, ali"...

Kapiten reprezentacije Srbije je rekla da je početak meča bio "nedopustiv", a zatim i najavila posljednju utakmicu na šampionatu za svoj tim - u četvrtak protiv Italije.

"Probaćemo da odigramo najbolje što možemo i časno se oprostimo", završila je Jelena Nikolić.

Jovana Brakočević je priznala da je srpske odbojkašice nisu ispunile zadatke.

"Svi smo razočarani. Nismo očekivali ovakvo naše izdanje. Nismo bile na nivou zadatka", počela je Jovana Brakočević.

"Drugi i treći set su dosta obećavali, ali poslije nismo uspjele da se iščupamo. Poslije poraza od Turske pritisak je bio veliki, ali to nije opravdanje. Izuzimajući naše primače, niko nije ispunio zadatak. Njemice su poremetile naš prijem, jer su opterećivale naše najbolje napadače", zaključila je Jovana Brakočević.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC