• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Zvezda u Turskoj na "minus 4"

Rukometaši Crvene zvezde Alumil izgubili su u nedelju od turskog Bešiktaša u gostima sa 30:34 (13:16), u prvom meču drugog kola Kupa EHF.

 RUKOMET: Zvezda u Turskoj na "minus 4" Izvor: MONDO

Najefikasniji kod crveno-bijelih bio je Milan Ćorović sa osam golova, dok se u Bešiktašu najviše istakao Ukrajinac Viktor Škobanec sa šest pogodaka.

Crvena zvezda je dobro počela meč i povela sa 6:4 i 8:6, a onda je Bešiktaš iskoristio propuštene šanse protivnika i preokrenuo rezultat u svoju korist i sa tri gola prednosti otišao na odmor.

U drugom poluvremenu, domaći rukometaši poveli su sa šest golova, ali su crveno-bijeli uspjeli da smanje prednost i da priđu na 25:26.

Do kraja meča prošlogodišnji finalista Čelendž kupa poveo je sa pet golova razlike, a gosti iz Beograda su u posljednja dva minuta sa igračem manje postigli još jedan gol i smanjili razliku.

Revanš meč drugog kola igraće se za sedam dana u Beogradu.

Poslije meča trener Crvene zvezde Igor Butulija istakao je da nije zadovoljan kako je njegova ekipa igrala odbranu.

"Spremićemo se dobro i odigrati prepoznatljivu odbranu kao u prvenstvu Srbije. Promašili smo dosta šansi, pa sa minusom od četiri gola moramo da budemo zadovoljni. Drugo poluvrijeme je u Beogradu i mislim da možemo uz punu halu da dođemo do 'plus pet' i plasiramo se u naredno kolo kupa EHF-a", rekao je Butulija.

Direktor Crvene zvezde Nenad Peruničić naglasio je da je i pored mnogo promašenih "zicera" ekipa ostvarila dobar rezultat.

"Bešiktaš je još jači nego prošle godine. U ekipi su turski reprezentativci koji imaju između 180 i 200 nastupa za nacionalnu selekciju. Fokusiraćemo se na revanš kako bismo utakmicu organizovali na najvišem nivou kako dolikuje rukometnom klubu Crvena zvezda", rekao je Peruničić.

(Beta, MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC