• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izet Rađo na čelu Olimpijskog komiteta BiH

Izet Rađo preuzeo je u utorak dužnost predsjednika Olimpijskog komiteta od dosadašnjeg predsjednika Siniše Kisića.

 Izet Rađo na čelu Olimpijskog komiteta BiH Izvor: MONDO

Rađo, inače dekan Fakulteta za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta u Sarajevu, biće na čelu OKBiH narednih 16 mjeseci.

Povodom primopredaje dužnosti Rađo je istakao da je Olimpijski Komitet BiH poslao aplikaciju za organizovanje Evropskog omladinskog olimpijskog festivala (EYOF) 2015. godine u Sarajevu, te da su u skladu s tim u toku pripreme za prezentaciju kandidature i potencijala Olimpijskog komiteta BiH i same BiH.

On je istakao da je u sklopu aktivnosti za organizovanje ovog festivala izvršena i kandidatura za organizaciju Generalne skupštine Međunarodnog olimpijskog komiteta za 2010. godinu.

Rađo je na konferenciji za novinare naglasio da će u narednoj godini dana Predsjedništvo Olimpijskog komiteta BiH raditi kvalitetnu kampanju kako bi se pomoglo sportskim savezima, dodavši i da je planirano takmičenje predstavnika BiH u Olimpijskim svjetskim igrama mladih u Singapuru za što su pripreme već u toku.

Dosadašnji predsjednik Olimpijskog Komiteta BiH Siniša Kisić podsjetio je ovom prilikom na aktivnosti kojim se ovaj komitet bavio u proteklih 16. mjeseci, od kojih je izdvojio Olimpijske igre u Pekingu, Ljetno-zimski festival mladih sportista u Poljskoj, Evropski omladinski olimpijski festival (EYOF) u Finskoj, te Mediteranske igre u Peskari, saopšteno je iz ovog komiteta.

(Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC