• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Rađa: Slavićemo i rukometaše BiH

Novi selektor rukometne reprezentacije BiH Vojislav Rađa uvjeren je da će poslije podviga Ćirinih "zmajeva" navijači slaviti i uspjehe rukometaša.

 Rađa: Slavićemo i rukometaše BiH Izvor: MONDO

U intervjuu za „Press“ Rađa je istakao da selekcija BiH ima odličnu perspektivu i može da se plasira na naredno svjetsko, evropsko prvenstvo ili Olimpijeks igre i da će rukometaši ove zemlje ponovo obradovati sportsku javnost u ovoj zemlji.

Rađa je već obavio razgovore sa provjeernim igračima Prcom, Bašićem i Obradovićem i očekuje se njihov povratak u reprezentaciju ,dok je Tahirović definitivno završio reprezentativsnu karijeru.

"Imam razloga da vjerujem da će se svi osim Tahirovića odazvati. On je rekao da se oprostio od reprezentacije i da je to jedini razlog i ništa drugo. Biće i novih igrača. Na prvom okupljanju krajem oktobra pozvaću igrače koji igraju domaću ligu, jer želim da vidim koliko mogu da pruže“, rekao je Rađa.



Reprezentacija BiH od 15. do 17. januara igraće u Finskoj kvalifikacioni turnir za Svjetsko prvenstvo 2011. u Švedskoj, a prema mišljenju Rađe, rukometaši BiH nisu imali mnogo sreća u žrijebu koji im je za protivnike odredio Veliku Britaniju, Rumuniju i Finsku.

"Moramo da prilagodimo reprezentaciju turnirskom načinu igranja. Protiv Finske i Velike Britanije smo objektivno favoriti, ali će odlučujuća biti posljednja utakmica protv Rumunije koja bi trebalo da odluči o pobjedniku grupe. Rumunija je veoma nezgodan protivnik i za baraž, a kamoli za prvu rundu takmičenja. Nismo imali ni sreće u žrijebu, a dodatno nam otežava i to što igramo u Finskoj i što nećemo imati priliku da na domaćem terenu eventualno napravimo neku razliku koja bi nam možda garantovala bolji plasman", ocijenio je Rađa.

Selektor BiH je, ipak uvjeren, da će njegov tim odigrati dobro u Finskoj gdje će BiH imati veliku podršku svojih navijača koji žive u Skandinaviji.

„Moramo najprije da se dobro pripremimo za turnir i spremni dođemo u Finsku. Siguran sam da ćemo prikazati dobru igru i da će vrijediti doći i navijati za reprezentaciju BiH“, istakao je Rađa.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC