• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Marej se naljutio: Ne izbegavam Novaka!

Autor mondo.rs

Britanski teniser povisio ton na konferenciji za novinare.

Posle glatkog poraza od Rafaela Nadala, Endi Marej seo je pred predstavnike medija očekivano neraspoložen. Rutinsku konferenciju uzburkala je konstatacija novinara:

"Možda vam ovaj neuspeh donese i neočekivani dobitak - borbu sa Rodžerom Federerom u polufinalu, a ne sa Novakom Đokovićem"

Pitanje, koje je trebalo da prati konstataciju, nije ni bilo postavljeno. Škot je prekinuo novinara i odgovorio oštro:

"Ne mislim da je to što ste rekli pitanje, već je to vaše mišljenje. U suštini, govorite mi da je ovaj format turnira pogrešan. Mislim da Rodžer igra sjajno na ovom turniru. Osvojio ga je, koliko puta, šest? Igrao je neke sjajne mečeve, a juče je očigledno pobedio i Novaka".

"Ne gledam na taj meč u sklopu diskusuje ko je bolji, Rodžer ili Novak, jer se stvari menjaju svakog dana. Očigledno sam rutinski izgubio od Rafe i mogao bih da igram protiv njega i za nekoliko dana i to bi mogla da bude i drugačija priča".

Posle dva kola završnog Mastersa (ATP Vorld tur finala), na tabeli grupe "Sten Smit" Federer vodi sa skorom 2-0, Đoković i Kei Nišikori su drugi, sa po pobedom i porazom, a poslednji je Tomaš Berdih (0-2).

U grupi "Ilie Nastase", Rafael Nadal ima maksimalni skor (2-0), dok će se Marej (1-1) u petak boriti za drugo mesto protiv Stanislasa Vavrinke (1-1), koji je večeras u dva seta savladao Davida Ferera (0-2).

Polufinalni parovi biće formirani po uobičajenom principu - prvoplasirani iz jedne grupe protiv drugoplasiranog iz druge.

U priči o eventualnom "izbegavanju" protivnika, Mareju nije bilo potrebno postavljati dodatna pitanja.

"Siguran sam da i Novak isto razmišlja i siguran sam i svi teniseri ovako razmišljaju. Ne pokušavam da završim na drugom mestu. Pokušavam da pobedim u svakom duelu. Nadam se da svi igrači to tako vide. Neki bi mogli da imaju drugačija mišljenja i u redu je ako imate drugačije mišljenje o meni, ali mislim da nije u redu da mi pričate da bih radije završio drugi nego prvi, kada to nije tačno", podvukao je Britanac.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC