• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO (Kup Srbije): Partizan bez problema

Branilac trofeja i apsolutni favorit, beogradski Partizan, deklasirao je ekipu Niša 15:4 (7:0, 3:2, 3:0, 2:2) u Kupu Srbije.

 VATERPOLO (Kup Srbije): Partizan bez problema Izvor: MONDO

Klupska vaterpolo sezona u Srbiji počela je u petak utakmicama jednog od kvalifikacionog turnira Kupa Srbije.

Branilac trofeja i apsolutni favorit, beogradski Partizan, deklasirao je ekipu Niša 15:4 (7:0, 3:2, 3:0, 2:2), dok je obrenovački TENT savladao ekipu ŽAK-a rezultatom 9:8 (1:3, 2:2, 4:3, 2:0) prvog dana kvalifikacionog turnira u Kikindi.

Centar srpske reprezentacije Duško Pijetlović obilježio je utakmicu Partizan - Niš sa pet golova, a Andrija Prlainović je dao tri. Istakao se i drugi golman Partizana Branislav Mitrović sa devet odbrana. U ekipi Niša najefikasniji je bio Latković sa tri gola.

Zanimljivo je da je Niš samo jednom imao igrača više i nije realizovao taj napad, dok je Partizan od tri napada sa igračem više realizovao dva. Niš je imao i dva peterca i oba je iskoristio.

U drugom meču bilo je mnogo više uzbuđenja, a najzaslužniji za pobjedu TENT-a nad domaćinom turnira bio je golman obrenovačke ekipe Sretković, koji je imao devet odbrana. Odličan je bio i golman ŽAK-a Kozarski, sa 12 uspješnih intervencija.

U subotu se završava turnir duplim programom. Prije podne se sastaju: Partizan - ŽAK i TENT - Niš, a raspored za poslije podne je: Partizan - TENT i ŽAK - Niš.

Drugi kvalifikacioni turnir počinje u subotu u Beogradu. Učestvuju Student, Beograd, Zemun i Vojvodina.

Sve grupe odigraće od 30. oktobra do 1. novembra još jedan turnir (bodovi se prenose sa prvog turnira), a na kraju će prvoplasirane i drugoplasirane ekipe igrati finalni turnir koji je na rasporedu 20. i 21. novembra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC