• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nole, oprez! Nadal je... opasan

Autor mondo.rs

Peti teniser sveta i u španskom duelu u Londonu potvrdio da je na završni turnir sezone stigao sa velikim ambicijama

Rafael Nadal najavio je da će Novak Đoković imati veoma težak zadatak u polufinalnom meču u subotu na završnom turniru u Londonu.

Bivši broj jedan je završio nastup u grupi "Ilie Nastase" bez poraza. Upisao je u španskom duelu i treću pobedu i sa velikim samopouzdanjem dočekuje meč sa najboljim igračem sveta.

Rafael Nadal - David Ferer 2:1 (6:7, 6:3, 6:4)!

David Ferer je i u poslednjem meču u Londonu, u kojem je već bilo jasno da ne može da izbori plasman dalje, igrao u svom stilu - maksimalno. Upravo takav pristup omogućio mu je da dobije prvi set i povede sa 1:0 posle taj-brejka (7:2).

Ipak, Nadal je posle toga zabeležio preokret. U preostala dva seta bio mu je dovoljan po jedan brejk da osigura i treći trijumf u glavnom gradu Velike Britanije.

Ono što je mnogo važnije od samog rezultata je igra Nadala. Španac deluje zaista sigurno na terenu, a na meču protiv Ferera, uvek upornog i nesalomivog zemljaka, demonstrirao je sjajan tenis. Ponovo je dobio nekoliko poena koje je publika nagradila gromoglasnim aplauzom, i to na nogama.

Nadal - Ferer
Izvor: YouTube

I Novak Đoković je izjavio da je jasno da Nadal igra kao nekada - sigurno, zbog čega je svestan da u subotnjem polufinalnom duelu mora da bude na najvišem nivou, onom na kojem je cele godine.

Rafa ima veliki izazov u Londonu, budući da nikada u karijeri nije osvojio završni turnir sezone. Dva puta je igrao u finalu - 2010. kada ga je nadigrao Rodžer Federer i pre dve godine, kada je bolji bio Đoković.

U drugom polufinalnom duelu u Londonu sastaće se Rodžer Federer, koji je u grupi "Sten Smit" ostvario sve tri pobede i pobednik večerašnjeg meča Sten Vavrinka - Endi Marej.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC