• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Baton: Titula za moju dragu

Formulom Jedan i dalje vladaju Britanci. Prošle sezone Luis Hamilton, ove Dženson Baton.

 Baton: Titula za moju dragu Izvor: MONDO

Baton je titulu šampiona posvetio svojoj djevojci, manekenki Džesiki Mičibati, koja mu je davala podršku na većini trka ove sezone. Ipak, posao je spriječio da ga poljubi poslije trke u Sao Paulu na kojoj je osvojio titulu najboljeg na svijetu.

Masaža stopala, koje mu je ona davala, uticala je na njegove vožnje. Baton to nije zaboravio.

'Želim da zahvalim mojoj porodici i Džsiki. Volim te, ovo je za tebe! Džesika nije bila ovdje sa mnom, bio sam sam. Pitao sam drugare iz Brona da noć uoči trke provedu sa mnom, jer sam znao da da će biti besana. Ali, nisu", rekao je Baton poslije trke.

Baton je sijao od sreće, prskao je šampanjcem mehaničare, klupske kolege, publiku...U bolidu je zapjevao: "We are the champions"!

"Sjajno je biti svjetski šampion i iskreno, mislim da sam zaslužio. Bio sam najbolji u 16 trka, a u tome i jeste poenta trkanja. Sada ću da uživam u ovom trenutku kako još nisam", rekao je Baton.

Mediji su već počeli da špekulišu koliko će novca zaraditi Baton od novog ugovora. Baton je ranije već izjavljivao da želi da ostane u Bronu, timu koji mu je pomogao da se domogne visina. Pristao je da vozi za Bron iako mu je plata bila "srezana" za tri miliona funti, odnosno tri miliona manje od osam koliko je dobijao u svom bivšem timu Hondi.

Za očekivati je da će mu plata sada biti znatno povećana.

A veseli Britanac kaže da će sjesti za sto, "samo da ga prođe glavobolja od slavlja".

"Želim da vozim u Bronu i sljedeće sezone i želim da budem dio tima koji će biti konkurentan kao što je to bio ove sezone. Ovi momci to mogu, ovaj tim nije čudo za jedan dan. Ovdje ima nevjerovatno talentovanih ljudi", rekao je Baton.

"Ipak, još nismo ozbiljno pričali o narednoj sezoni. Željeli smo najprije da se ova završi kako treba. Posljednjih nekoliko trka bile su veoma stresne...Kad se otrijeznim, sješćemo i razgovaraćemo" dodao je Baton.

Koliko je dobra atmosfera u Bronu govori i sljedeći podatak. Baton je trebalo da odleti iz Sao Paula prošle noći redovnom avio-linijom, ali je ostao dan duže jer mu je klupski kolega Rubens Barikelo nesebično ustupio svoj privatni avion pa su uživali u zabavi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC