• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sampras: Znalo se da će me Federer prestići

Pit Sampras vjeruje da će Rodžer Federer još osvajati gren slem trofeje, uprkos porazu u finalu ovogodišnjeg US opena, od Huana Martina Del Potra.

 Sampras: Znalo se da će me Federer prestići  Izvor: MONDO

"Rodžer će osvojiti još nekoliko gren slem trofeja, ali možda neće biti toliko dominantan kao što je bio prethodnih godina", rekao je nekada najbolji teniser svijeta u telefonskoj izjavi novinarima u Hongkongu.

Švajcarac je ove godine osvojio prvu titulu na Rolan Garosu, a zatim je trijumfovao na Vimbldonu i tako oborio Samprasov rekord od 14 osvojenih titula na četiri najjača turnira.

Upitan da li je razočaran što je Federer nadmašio njegov rekord, Sampras je rekao da je očekivao pobjedu Švajcarca u finalu Vimbldona ove godine.

"Mislim da smo svi znali šta će se dogoditi. Bilo je samo pitanje vremena kada će Federer oboriti moj rekord. Bio sam srećan što sam gledao finale između Federera i Rodika".

Sampras je rekao i da očekuje da će Rafael Nadal ostati u vrhu svjetskog tenisa, uprkos povredama.

"On će biti među dva ili tri najbolja svjetska tenisera dokle god to bude želio. On je zvjer, sjajan sportista i odličan igrač. Sigurno će proći kroz razne faze u igri, ali kada bude najpotrebnije vidjećete ga u završnici svakog turnira", smatra Sampras.

Sedmostruki šampion Vimbldona, Pit Sampras, i osmostruki gren slem šampion Andre Agasi će 25. oktobra u Makau igrati egzibicioni meč.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC