• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Klemen (Surviror): Takmičio bih se za Srbiju!

Klemen Rutar, učesnik Survivora, u izjavi za MONDO kaže da bi volio da predstavlja Srbiju u gimnastici.

 Klemen (Surviror): Takmičio bih se za Srbiju! Izvor: MONDO

Slovenac Klemen Rutar, 21-godišnji Ljubljančanin, učesnik rijaliti-šoua Survivor, želi da se preseli i da brani boje Srbije u gimnastici!

Klemen je za MONDO rekao da planira da se preseli u Novi Sad, gdje postoji gimnatičarski klub i da je već napravio neke kontakte i razgovarao sa srpskim gimnastičarima i trenerima.

"Gimnastikom sam se bavio 13 godina, bio sam državni prvak u Sloveniji i sada sam odlučio da se vratim ovom sportu, jer imam tek 21 godinu i imam još mnogo toga da pružim. U Sloveniji sam uvijek bio prvi na takmičenjima, ali neke stvari baš i nisu bile ok. Sada želim da se takmičim za Srbiju i bio bih srećan da se to ostvari", rekao je Klemen u telefonskom intervjuu za MONDO.

On je već u Novom Sadu razgovarao sa tamošnjim trenerima i gimnastičarima, koji su bili oduševljeni idejom da dođe u Srbiju i da se "reaktivira".

"Pauzirao sam godinu dana, ali sam shvatio da bez gimnastike, jednostavno, ne mogu. Želja mi je da dođem u Srbiju i pokažem šta mogu i ujedno pokažem Sloveniji šta je izgubila. Bio sam 36 puta državni prvak, ali nisam mogao da nađem sponzora, niti sam imao neku medijsku promociju. Učešće u Survivoru mi je pomoglo baš sa te strane, jer sada svi znaju za mene, ima te u svim novinama, jednostavno kao da sam bio na Olimpijskim igrama", dodao je Klemen.

Mladi Ljubljančanin kaže da bi naredne nedjelje trebalo da dođe u Beograd i da razgovara sa predstavnicima Olimpijskog komiteta Srbije o mogućnosti da se takmiči za Srbiju u gimnastici.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC