• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Partizan deset od deset

Partizan pobjedio Seged u Mađarskoj 13:9 i ostvario deseti trijumf u isto toliko mečeva u Evrointer ligi. U srijedu Ujpešt gost na Banjici.

 VATERPOLO: Partizan deset od deset Izvor: MONDO

Deset utakmica u Evrointer ligi, deset pobjeda vaterpolista Partizana. Nastavljen je sjajan niz uspjeha crno-bijelih u ovoj sezoni - 31 utakmica (računajući i turnire), 30 pobjeda i jedan remi.

U utakmici Evrointer lige u srijedu, Partizan je u Mađarskoj pobijedio Seged 13:9 (4:3, 4:3, 2:0, 3:3) i ostvario deseti uspjeh u regionalnom takmičenju u isto toliko mečeva.

Osim početka meča, kada je dva puta bilo neriješeno (1:1, pa 2:2), Partizan je sve vrijeme vodio. U drugoj četvrtini crno-bijeli su povećavali prednost, bilo je najprije 6:3, potom 7:4 i bilo je izvjesno da ekipa sa Banjice grabi ka novom trijumfu.

U trećem dijelu igre, Partizan pravi još veću zalihu, golovima Andrije Prlainovića i Milana Aleksića i odlazi na visokih 10:6, potom i 11:7...U posljednjoj četvrtini Patizan je imao i pet golova prednosti (12:7, golom Prlainovića), a Seged je do kraja uspio samo da ublaži poraz.

Igrač utakmice bio je Andrija Prlainović koji je postigao pet golova, po dva su dali Vladimir Vujasinović, Milan Aleksić i Duško Pijetlović, a po jedan Miloš Korolija i Stefan Mitrović. Slobodan Soro je imao 12 odbrana.

Partizan je dao dva gola sa igračem više, a imao je šest takvih napada, dok je Seged devet puta imao brojčanu prednost u bazenu i postigao je tri gola.

Obje ekipe su relizovale po jedan peterac.

Partizan ima maksimalan skor u Evrointer ligi (10 pobjeda), uz gol-razliku 112:60.

Crno-bijeli već u srijedu igraju novi meč u Evrointer ligi kada na Banjicu dolazi najslabija ekipa u takmičenju, mađarski Ujpešt (ima svih 11 poraza).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC