• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bošković odgovorio Butuliji: Nema favorita

"Nema favorita u derbiju. Oni trenutno imaju više bodova od nas, ali može da se dogodi neko čudo i da Partizan pobijedi", poručio trener Partizana.

 Bošković odgovorio Butuliji: Nema favorita Izvor: MONDO

Rukometaši Partizana "vječiti derbi" derbi dočekuju sa priličnim zaostatkom za vodećim ekipama. Crvena zvezda i Kolubra imaju sedam bodova prednosti, tako da je meč u "Šumicama" posljednja šansa za izabranike Saše Boškovića da uhvate priključak.

Za razliku od njegovog kolege iz Crvene zvezde Igora Butulije, trener rukometaša Partizana kaže da nema favorita u duelu vječitih rivala.

"Nema favorita u derbiju. Oni trenutno imaju više bodova od nas, ali može da se dogodi neko čudo i da Partizan pobijedi. Ovdje se radi o utakmici između Zvezde i Partizana i navijači će učiniti sve da njihov tim pobijedi", rekao je Bošković i dodao da njegova ekipa ulazi oslabljena u derbi sa Crvenom zvezdom, ali da će ući maksimalno u utakmicu i učiniti sve da pobijedi.

"Činjenica je da smo dosta oslabljeni odlaskom Dragana Tubića i Miloš Milinovića. Zvezda je u prednosti i igra na svom terenu. Mi moramo maksimalno da uđemo u utakmicu i da pokušamo da pobijedimo."

On je dodao da mnogo očekuje od golmana Partizana i da se zna koliko treba da odbrane "u ovakvim utakmicama" da bi ekipa pobijedila.

Čuvar mreže "crno-bijelih" Tomislav Stojković istakao je da njegov tim ulazi u drugi dio sezone "od nule".

"Idemo u 'Šumice' da damo svoj maksimum. Mi smo rasterećeni, pritisak je na njihovoj strani, ako žele da ostanu u vrhu. Međutim, ne idemo sa bijelom zastavom, već ako je moguće da trijumfujemo", rekao je Stojković.

(Beta/MONDO - foto: MN Pres)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC