• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Kanađani sparing partner za Tursku

Reprezentacija Kanade biće gost Beograda i sparing partner selekciji Srbije, koja 23. februara igra meč u Svjetskoj ligi protiv Turske u Istanbulu.

 VATERPOLO: Kanađani sparing partner za Tursku Izvor: MONDO

Kanađani dolaze u Beograd u ponedjeljak uveče, a u subotu na Tašmajdanu biće odigraće zvaničan prijateljski meč protiv Srbije, aktuelnog prvaka svijeta i domaćina finalnog turnira Svjetske lige.

Selektor Srbije Dejan Udovičić je za ovu akciju napravio dva spiska. Na prvom su igrači koji će sparingovati Kanađanima (na SP u Rimu zauzeli su osmo mjesto) na Tašmajdanu 17. i 18. februara. Na tom spisku nema igrača Partizana i Vojvodine koji imaju po rasporedu susrete Evrointer lige.

Za 19. i 20. februar u bazenu će se naći vaterpolisti Srbije, igrači Partizana, Vojvodine, Pro Reka i Katara, koji će igrati zvaničnu utakmicu protiv Kanade, a zatim se pripremati za meč sa Turskom u okviru 4. kola Svjetske lige u Istanbulu.

Na prvom spisku su: Janko Radović, Nikola Dedović, Aleksa Šaponjić, Aleksandar Petrović, Petar Marković, Denis Šabani (Student), Nemanja Ubović, Strahinja Rašović, Viktor Rašović, Marko Matović, Mihajlo Milićević (Beograd), Miloš Miličić (Vojvodina) i Sava Ranđelović (Niš).

Na drugom, glavnom spisku su: Slobodan Soro, Branislav Mitrović, Duško Pijetlović, Nikola Rađen, Milan Aleksić, Živko Gocić, Marko Avramović, Andrija Prlainović, Stefan Mitrović, Slavko Gak, Miloš Ćuk (Partizan), Gojko Pijetlović (Kataro), Slobodan Nikić, Filip Filipović, (Pro Reko), Srđan Vuksanović, Boris Vapenski, Uroš Kalinić i Petar Filipović (Vojvodina).

Poslije utakmice sa Kanadom biće određen spisak putnika za Tursku. U Istanbulu će se reprezentaciji priključiti kapiten Vanja Udovičić.

Srbija ima sve tri pobjede u Svjetskoj ligi (Turska, Rumunija i Španija).

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC