• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tajger Vuds progovorio: Bio sam glup i sebičan

Tajger Vuds priznao da je imao ljubavne afere i da je "osramoćen". "Moje ponašanje je bilo neogovorno i sebično", rekao je poznati golfer.

 Tajger Vuds progovorio: Bio sam glup i sebičan Izvor: MONDO

Najbolji golf igrač u istoriji tog sporta Tajger Vuds prvi put se pojavio u javnosti poslije seks skandala i brojnih ljubavnih afera koji su uzdrmali njegov brak i poručio: "Bio sam glup i sebičan".

"Mnogi u ovoj sobi su moji prijatelji, mnogi me znaju, bodrili su me, sarađivali sa mnom. Sad svako od vas ima razlog da bude kritičan prema meni. Duboko mi je žao zbog mog neodgovornog i sebičnog ponašanja. Znam da ljudi žele da znaju kako sam mogao da budem tako sebičan i glup, prema svojoj ženi i djeci, majci...", rekao je Vuds u javnom obraćanju koje su direktno prenosile mnoge američke televizije.

Iako se uvijek trudio da svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, najbolji golf igrač svih vremena našao se u središtu skandala i intriga kada je doživio saobraćajnu nezgodu. Vuds je udario kolima u vodeni hidrant nedaleko od svoje kuće na Floridi u ranim jutarnjim časovima. Neposredno prije nezgode Tajger se posvađao sa suprugom Ilejn Nodergren, zbog njegovog navodnog nevjerstva sa hostesom Rejčel Učitel.

Potom su se pojavljivale i mnoge druge djevojke koje su tvrdile sa bile u vezi sa njim.

Mediji su spekulisali je Ilejn pretukla muža, i da je on poslije toga istrčao iz kuće i doživio udes u kojem nije ozbiljnije povrijeđen.

"Bio sam nevjeran, imao sam ljubavne afere...To je bilo neprihvatljivo ponašanje i ja sam jedini krivac. Mislio sam samo na sebe. Nisam razmišljao o tome da li i koga povređujem", rekao je Vuds.

Prethodna dva mjeseca golfer je bio na klinici za odvikavanje od seksa i saopštio je da će i dalje ići na terapije, jer je svjestan da mu je to potrebno i ocijenio je da je to put ka izlječenju, povratka na golf teren i prije svega očuvanja porodice i porodičnih vrijednosti.

On je, međutim, istakao da ništa od onoga što su mediji objavili u vezi sa navodnom tučom sa suprugom nije tačno.

"Ilejn me nikada nije napala, nikada me nije udarila, niti je ikada bilo nasilja u našem braku", poručio je Vuds.

On nije želio da kaže da li će uspjeti da sačuva brak sa Ilejn. Njih dvoje su se vjenčali 2004. godine i imaju dvoje djece.

"Moje stvarno žaljenje i izvinjenje supruzi neće doći kroz riječi, već kroz moje ponašanje, imamo dosta toga da kažemo jedno drugom. Ono što joj budem rekao ostaće među nama. Znam da vas zanima da li ćemo nas dvoje ostati zajedno, ali to se tiče samo nas dvoje", rekao je Vuds.

On je zamjerio medijima što su "kopali" po njegovom privatnom životu, što su pratili njegovu djecu u školu...

"Nisam htio ranije da izađem u javnost, upravo zato što sam smatrao da prevashodno treba da zaštitim svoju porodicu. Bez obzira na moje neprihvatljivo i pogrešno ponašanje, molim medije da ostave moju ženu i djecu na miru!", rekao je poznati golfer.

Izvinio se svima, navijačima, saradnicima, poslovnim partnerima, koje je, kako je rekao, "iznevjerio" i "zabrinuo".

"Za mnoge od vas, pogotovo za prijatelje, moje ponašanje je za vas i lično razočaranje. Sa vama sa kojima sam radio - znam da sam vas iznevjerio i lično i profesionalno. Natjerao sam vas da se upitate - ko sam zapravo ja i kako sam mogao to da uradim. Osramoćen sam. Za sve što sam uradio - mnogo mi je žao. Ipak, želim da poručim da će moja Fondacija, koju sam osnovao sa ocem prije 13 godina, nastaviti da radi još više".

"Imam mnogo da razmišljam, put je predamnom. Ali, želim da postanem bolji čovjek i da se vratim golfu. Ne znam kad će to biti, ali će se desiti. Od sutra idem na dodatne terapije... Želim da mi jednog dana ponovo svi vjeruju", poručio je Tajger Vuds.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC