• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Troicki: Spremno dočekujemo Amere

Dejvis kup tim Srbije počeo je pripreme za meč prvog kola Svjetske grupe sa SAD, koji je na programu u Beogradskoj areni od 5. do 7. marta. Novak Đoković stiže u ponedjeljak.

 Troicki: Spremno dočekujemo Amere Izvor: MONDO

Selektor Bogdan Obradović i ovog puta će se osloniti na oprobane snage - Novaka Đokovića, Viktora Troickog, Janka Tipsarevića i Nenada Zimonjića.

Troicki je na okupljanju u Beogradu istakao da su svi igrači "u sjajnoj formi" i da su to pokazali na upravo završenom turniru u Dubaiju, na kojem je trijumfovao Đoković.

"Novak je odbranio titulu. Nije igrao sjajno, ali pokazao je da je veliki igrač. I pored toga što je imao problema od prvog kola, odigrao je mnogo dugih mečeva, sve je uspio da prevaziđe i na kraju je izašao kao pobjednik. To je velika vrlina", istakao je Troicki.

On je dodao da je Tipsarević takođe igrao dobro, podsjetivši da je poslije trijumfa u susretu sa Endijem Marejom poražen od kasnijeg finaliste turnira, Mihaila Južnog.

"Ja nisam imao sreće sa žrijebom, mada sam imao svoje šanse. Novak je bio bolji u trećem setu... Imamo Zimonjića, najboljeg dubl igrača svijeta i to sve govori. Spremno dočekujemo Amerikance", rekao je Troicki.

Savjetnik Dejvis kup selekcije, Nikola Pilić, najavio je da će se Đoković priključiti drugovima u ponedjeljak. Sa ekipom je i veteran Dušan Vemić, mada nije na spisku selektora Bogdanovića.

"Meč sa Amerikancima biće puno teži nego što većina ljudi misli. Nadam se da će momci odigrati dobro. Potreban nam je pobjednički naboj, koji je jedan od veoma važnih faktora u Dejvis kupu. Daj Bože da osvojimo tri poena", rekao je Pilić.

Selektor SAD Patrik Mekinro najavio je da će dovesti Džona Iznera (21. na ATP listi) i Sema Kverija (22), kao i braću Brajan - Boba i Majka, koji čine drugi dubl sveta.

(Beta, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC