• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

RUKOMET: Andrić "sječe" u utorak

U utorak u podne u hotelu "M" direktor rukometne Superlige odlučiće kako će biti završen prekinuti meč Vojvodina - Zvezda.

 RUKOMET: Andrić "sječe" u utorak Izvor: MONDO

Direktor rukometne Superlige Srbije Vojislav Andrić u utorak u podne saopštiće odluku u vezi sa prekinutom utakmicom Vojvodina - Crvena zvezda.

Utakmica 17. kola Superlige (odigrana 19. februara) Vojvodina - Zvezda prekinuta je u 30. minutu pri vođstvu domaćina 16:13, kada je u blizini trenera Zvezde eksplodirala priotehnička naprava.

Poslije 20 minuta uprava Zvezde je povukla igrače sa terena, iako je policija ispraznila dio tribina na kojoj su bile "radikalne grupe navijača Vojvodine odakle je i došla eksplozivna naprava", saopštila je Zvezdaposle incidenta.

Butuliji je, navodi Zvezda, usljed eksplozije topovskog udara, oštećen slušni nerv. On je najprije prebačen u Hitnu pomoć u Novom Sadu, odakle je prevežen u beogradski Klinički centar.

"Prema preliminarnim nalazima ljekara, Butulija je zadobio oštećenje slušnog nerva, privremeni poremećaj ravnoteže i hematom na glavi. Tek će se u ponedjeljak, na dodatnom ispitivanju, znati da li će, i u kojoj mjeri, imati trajno oštećenje sluha", saopštila je Zvezda.

Odluku da se rukometaši Zvezde povuku sa terena donio je predsjednik kluba Dobrivoje Glavonić, koji je potom obrazložio da nije želio da ekipi dozvoli da nastavi meč dok ne sazna šta je sa trenerom.

"Rukometni klub Crvena zvezda očekuje od državnih organa da reaguju, kao i od Rukometnog saveza Srbije, mada sam skeptik po pitanju ovih drugih. Ne želim da prejudiciram, ali Vojvodina bi morala da bude kažnjena", dodao je prvi čovjek kluba, koji je prelomio da se ekipa ne vrati na teren.

"Spreman sam da snosim sve konsekvence zbog povlačenja ekipe sa terena, uradio sam to vrlo svjesno, jer ukoliko su ugroženi ljudski životi, mi pod takvim uslovima ne želimo da igramo. Svako normalan bi postupio isto".

U cijelom metežu, koji je nastao kada se Butulija srušio na parket, Glavoniću je zasmetalo i kako su se ponašali "pojedinci iz Vojvodine".

"Čudi me reakcija ljudi iz uprave Vojvodine, koji su kada je Igor pao, dovikivali: 'Diži se, nemoj da se foliraš, došli ste ovdje da padate'. Još više me je šokirala izjava: 'Vi ste ovo sami uradili, namjerno'. Nemam komentar na to..."

Rukometni klub Vojvodina potom je odgovorio Zvezdi i optužio Butuliju za simuliranje.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC