• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZOI: Medalje za skandale

Koliko je kondoma potrošeno na ZOI u Vankuveru? Da li je glasan seks remetio neke takmičare?

 ZOI: Medalje za skandale Izvor: MONDO

Zimske Olimpijske igre u Vankuveru su završene, ali neki momenti će ostati nezaboravni, poput skandaloznog ponašanja pojedinih sportista ili neobičnih izjava. Blago rečeno.

Zlatna medalja za raskalašno ponašanje ide ženskom hokejaškom timu Kanade. Hokejašice domaćeg tima su poslije pobjede u finalu nad Amerikankama (2:0) proslavljale zlato na ledu uz alkohol, cigare...

Da takvo ponašanje naiđe na još veću osudu pobirnula se najmlađa članica ekipe Meri-Filip Pulen, koja ima 18 godina, a u Britanskoj Kolumbiji na snazi je zakon koji zabranjuje osobama mlađim od 19 godina da konzimiraju alkohol. A ona je držala konzervu piva u ruci na ledu...

Doduše, bilo je i onih koji su stali u odbranu hokejašica, tvrdeći da je to tracionalan način slavlja.

Srebrna medalja pripada norveškom takmičaru u kros-kantriju Odu Bjernu Hjelmštetu, koji je za slabiji nastup, koji ga je koštao gubitka zlatne medalje, okrivio svog komšiju u Olimpijskom selu zbog bučnog seksa.

"Drugu trku sam skijao loše, sve sam sje***. Mislim da je to zato što sam u posljednjih 14 dana slušao i vidio mnogo seksa! Moja soba je bila pored (mog zemljaka) Petera Nortaga i svakog dana je iz njegove sobe dolazila buka. Mislim da je to bio razlog što sam uprskao. I da vam kažem, Tajger Vuds je jedan zaista fin čovjek", slikovito je opisao Hjelmštet svoj neuspjeh.

Inače, Nortag je jedan od heroja minulih ZOI u Vankuveru, jer je osvojio čak četiri medalje od toga dvije zlatne, jednu srebrnu i jednu bronzanu medalju.

Prema zvaničnim podacima organizatora, bilo je obezbijeđeno čak 100.000 kondoma za oko 7.000 takmičara i zvaničnika, što će reći 14 kondoma po osobi.

Izgleda da ni to nije bilo dovoljno, piše "Dejli mejl", jer su organizatori Igara pred kraj takmičenja naručili novu količinu kondoma, jer su bile na izmaku!



Bilo je i raznoraznih "čudnih" proslava uspješnih nastupa na ZOI.

Tako je američki snouborder Skoti Lango okačio svoju srebrnu medalju ispod pojasa, a jedna djevojka u kafiću se sagla i poljubila ga...baš tu. U medalju.

"Čuvam moju medalju na sigurnom mjestu", napisao je on na Tviteru.

Nakon što su fotografije zabave obišle svijet, morao je da daje izjave američkim televizijama, pravdajući svoje ponašanje.



Medalja za najbijesnijeg takmičara bez dileme ide oko vrata Holanđanina Svena Kramera, koji je greškom trenera bio diskvalifikovan u trci brzih klizača na 10 kilometara.

Trener je poslao Svena u pogrešnu traku što je automatski značilo diskvalifikaciju, a Holanđanin je bio nadomak pobjede. Bio je toliko bijesan da je urlao na trenera, bacao je naočare...Kad se jedva nekako smirio, najavio je da na Olimpijske igre 2014. godine doći sa novim trenerom.

Najbakusznija takmičarka je francuska skijašica, 27-godišnja Marion Rolan koja je pala odmah poslije starta druge trke u spustu. A imala je vrijeme kojim je konkurisala za zlatnu medalju.

I novinari, odnosno komentatori, nisu prošli bez kritika. Najgore je prošao jedan par australijskih komentatora koji se našalio sa nastupom kontroverznog američkog klizača Džonija Vira, upoređujući ga sa akterima filma "Planina Broukbek".

Vir je na led izašao u crno-roze kombinaciji, što je Australijance asociralo na film koji govori o ljubavi dvojice kauboja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC