• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Partizan i Budva za prestiž

Partizan u srijedu dočekuje Budvu u posljednjem kolu grupne faze Evrolige. Utakmica bez rezultatskog značaja, ali crno-bijeli žele pobjedu.

 VATERPOLO: Partizan i Budva za prestiž Izvor: MONDO

Tijelom u srijedu u bazenu, mislima usmjerenim ka suboti i žrijebu za četvrtfinale Evrolige u Rimu.

Vaterpolisti Partizana u srijedu od 17.45 sati dočekuju Budvu u posljednjoj utakmici grupne faze Evrolige, a taj meč apsolutno ne znači ni jednima ni drugima, jer je Partizan prvi, a Crnogorci drugi.

Zato će za crno-bijele biti mnogo važniji ishodi utakmica u grupama A, B i D, gdje će se odlučiti o tome ko će biti drugi. Potencijalni protivnici Partizana u četvrtfinalu su Jadran iz Herceg Novog ili španska Barseloneta iz grupe A, dubrovački Jug ili mađarski Vašaš iz grupe B i ruski Sintez ili mađarski Eger iz grupe D.

Trener crno-bijelih Igor Milanović nema neku posebnu želju za protivnika u četvrtfinalu i poručuje: "Klubovi koji završe kao drugi, imaju mnogo više razloga da razmišljaju o nama nego mi o njima."

Što se tiče meča protiv Budve, Milanović je rekao da će ga iskoristiti da vidi kakvo je stanje u ekipi, ali svejedno od svog tima očekuje maksimalno angažovanje i novu pobjedu.

Obje ekipe će biti potpuno rasterećene, s tim što će Partizan imati nešto veći pritisak, jer ipak želi da nastavi pobjednički niz.

Milanović je imao zanimljivu opasku, rekavši da je sebe potpuno spremio na to da će Partizan jednog dana izgubiti neki meč i da je sa igračima pričao o tome.

"Ako treba da izgubimo, onda je najbolje da to bude u srijedu, ali to nam ne pada na pamet".

Za meč protiv Budvana Milanović je računao na najjači sastav, s tim što će umjesto Slobodana Sora cijelu utakmicu braniti Branislav Mitrović, jer želi da mu pokaže da i na njega ozbiljno računa.

Mitrović se zahvalio Milanoviću na povjerenju i dodao da osjeća obavezu da nastavi tamo gdje je stao Soro i da se nametne treneru u budućnosti.

Jedan od najmlađih u ekipi Partizana Miloš Ćuk rekao je da ni protiv Budve neće biti opuštanja.

"To što smo obezbijedili četvrtfinale ne daje nam zapravo da se opustimo. I u ovaj meč ulazimo kao da je finale Lige šampiona", rekao je Ćuk.

Utakmica se igra na Banjici, a karte koštaju 3.5 i 6.5 evra.

(P. V. - MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC