• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Boba: Finale, titula, zašto da ne?

"Igraćemo u Hrvatskoj, ali ja vjerujem u naše momke. Atmosfera koju imamo u timu je sjajna. To je ono što dobija mečeve", ističe prvi čovjek TS Srbije.

 Boba: Finale, titula, zašto da ne? Izvor: MONDO

Slobodan Živojinović kao igrač se mnogo puta našao na "žeravici" u Dejvis kup mečevima.

Zato je vrlo dobro znao koliko je složen zadatak imao Novak Đoković protiv Džona Iznera, pred oko 12.000 ljudi u Beogradskoj areni.

"Izuzetno je teško osvojiti poen pri vođstvu od 2:1. Pritisak je bio na Noletu, ali on je u veličanstvenoj atmosferi odigrao fenomenalno. Izner na drugoj strani nije imao šta da izgubi i bio je to jedan od ljepših mečeva koje sam vidio u skorije vreme", izjavio je za RTS predsjednik Teniskog saveza Srbije.

Popularni Boba priznao je da je u jednom trenutku pomislio da će Đoković dobiti meč sa 3:1, ali najbolji srpski teniser poražen je u taj-brejku četvrtog seta.

"Izner je odigrao par sjajnih poena, Noletu su sudije oduzele jedan poen. Zaslužuje sve čestitike što se poslije propuštene šanse za pobjedu vratio i kvalitetno odigrao peti set".

Četvrtfinale sa Hrvatskom na rasporedu je kroz četiri mjeseca, polufinale u septembru, finale tek pred Novu godinu... Ali trijumf nad Amerikancima je svakom navijaču pobudio maštu.

"Imamo ekipu koja može da se domogne finala, pa i da osvoji Dejvis kup. Amerikanci su to uradili 38 puta i zato nam pobjeda nad njima puno znači. Igraćemo u Hrvatskoj, ali ja vjerujem u naše momke. Atmosfera koju imamo u timu je sjajna. To je ono što dobija mečeve", zaključio je Živojinović.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC