• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DEJVIS KUP: Viktoru se žurilo na slavlje

U posljednjem meču, kada je sve već bilo odlučeno, Sem Kveri je dobio Viktora Troickog i ublažio poraz svoje reprezentacije u prvom kolu Dejvis kupa.

 DEJVIS KUP: Viktoru se žurilo na slavlje Izvor: MONDO

Nikome u Dejvis kup timu nije bilo do tenisa poslije istorijske i herojske pobjede Novaka Đokovića nad Džonom Iznerom, kojom je Srbija i matematički izborila prvi plasman u četvrtfinale.

Ipak, duel sa SAD u Areni morao je da bude dovršen petim susretom, koji je doduše skraćen na dva dobijena seta zbog odsustva takmičarske draži. Na teren su izašli Viktor Troicki i Sem Kveri, a pobijedio je američki teniser i postavio konačnih 3:2 u korist Srbije.

Troicki - Kveri 0:2 (5:7, 2:6).

"Žao mi je što sam izgubio, ali stvarno nisam mogao da dam sve od sebe. Bio sam iscrpljen i psihički i fizički", izjavio je Troicki, aludirajući na to kako su svi u našem timu, pa i on, podnijeli dramu u duelu između Đokovića i Iznera, koja je trajala više od četiri časa.

Troicki je svoj posao, kada je to bilo potrebno, obavio na pravi način. Ne postoji važan i manje važan meč dok se ne sazna ime pobjednika u Dejvis kupu, ali njegov duel na startu u petak, u velikoj mjeri odredio je dalji tok... Troicki je tada u četiri seta dobio Iznera, što je Srbiji bio prvi od tri zlata vrijedna boda.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC