• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Partizanu prija Banjaluka

Vaterpolisti beogradskog Partizana dio priprema za meč sa Egerom obaviće u Banjaluci.

 VATERPOLO: Partizanu prija Banjaluka Izvor: MONDO

Vaterpolisti Partizana jedan dio priprema ( pet dana) za četvrtfinale Evrolige protiv mađarskog Egera obaviće u Banjaluci.Beograđani će na Gradskom olimpijskom bazenu raditi najviše na taktici. Trener tima Igor Milanović poziva na oprez uprkos činjenici da su crno bijeli ove sezone u Evrointer ligi dva puta lako na kraj izašli za Egerom.Mađari su se u međuvremenu pojačali i ušli u pravu formu.
“Svakako taj prvi meč nas ne smije zavarati moramo odigrati jako. Posebmu pažnju moramo usmjeriti na odbranu. Ne bježimo od uloge favorita, ali moramo biti jako oprezni”, rekao je Milanović novinarima u Banjaluci.

Osim treninga crno bijeli su boravak u Banjaluci iskoristili da uspostave saradnju sa VK Borac. Partizan će pomoći u radu sa mlađim kategorijama, kao i u radu sa trenerima.
“Presrećni smo zbog ove saradnje jer će nam biti mnogo lakše kad nam ovakvi šampioni pomažu i ukazuju kojim pravcem treba ići naš klub”, rekao je trener VK Borac Nebojša Antonović
Beograđani su prezadovoljni uslovima u Banjaluci.
“Svaki put se osjećamo kao kod kuće, uslovi ljudi su odlični tako da znamo da smo ovdje dragi gosti pa ćemo rado doći u Banjaluku”, rekao je Vladimir Vujasinović, koji će predvoditi crno-bijele na putu do sedme evropske krune. Najprije je na programu četvrtfinale.Prve četvrtfinalne utakmice su 24. marta, a revanši 14. april. U slučaju da prođu na završni turnir Beograđani će opet doći na pripreme u Banjaluku.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC