• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INDIJAN VELS: Pa to može samo Jelena!

Jelena Janković se poslije tri sata igre sa Italijankom Erani plasirala u narednu rundu turnira u Indijan Velsu. Pobjedila sa 2:1.

 INDIJAN VELS: Pa to može samo Jelena! Izvor: MONDO

Jelena Janković odigrala je još jedan meč za nepovjerovati, ali je poslije velike borbe i čak dva sata i 50 minuta igre uspjela da se plasira u 4. kolo turnira u Indijan Velsu.

Deveta teniserka svijeta dobila je Italijanku Saru Erani (49. igračica svijeta) sa 2:1 u setovima (2:6, 7:6 (8-6), 6:4) u meču koji je lako mogla i da izgubi.

Prvi set, najbolja srpska teniserka je glatko izgubila - 6:2, a drugi set je imao nevjerovatnu završnicu.

Uspjela je Jelena da povede 5:4, potom je serviralala za set, ali uhvatila je nervoza, griješila je i na servisu i kod drugih udaraca, i Italijanka je uspjela da izjednači, da bi taj set ušao u taj-brejk. A onda drama kakvu samo Džej Džej može da režira.

Povela je 4:0, potom i 6:1 i imala PET set lopti. Uspjela je, međutim, sve da prokocka, pa je Erani stigla do 6:6!

Jelena je uspjela da dobije naredni poen i povela 7:6, a onda je gotovo nestvarno vraćala lopte, pogodila je nekoliko teških udaraca i dobila taj set.

Treći set je bio nevjerovatan i bio je zapravo ogledalo cijelog meča - puno preokreta, puno grešaka, dobrih udaraca i lijepih poena. Teško je uopšte bilo prognozirati ko će pobijediti čak iako bi jedna od dvije teniserke imala lijepu prednost.

Odlično je krenula srpska teniserka u trećem setu, povela 1:0, potom uzela servis protivnici, a onda je izgledalo da je sve otišlo do đavola...Italijanka je dobila naredna četiri gema i preokrenula na 4:2. Iako se činilo da su kola krenulo nizbrdo, Jelena je uspjela da ih zaustavi i dobije naredna dva gema za novo izjednačenje - 4:4.

Erani je imala šansu da pri vođstvu od 4:2 napravi još jedan brejk, ali je propustila dvije gem lopte i Jelena je uspjela nekako da se spasi, da bi potom deveta teniserka svijeta silovito oduzela servis Italijanki ne dopustivši joj nijedan poen.

Srpska teniserka je potom dobila gem na svoj servis, da bi trijumfovala možda i najljepšim poenom na meču, uspjevši da se iščupa iz neugodne situacije i vrati smeč loptu Italijanke.

Ko je gledao ovaj meč i navijao za Jelenu, teško da će zaspati u neko dogledno vrijeme!

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC