• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković: Morao sam bolje, morao sam više

Srpski teniser objasnio da se nije osjećao dobro na terenu u Indijan Velsu i da je morao da igra bolje i ostvari bolji rezultat.

 Đoković: Morao sam bolje, morao sam više Izvor: MONDO

Prije dvije godine srpski teniseri su pokorili Indijan Vels - osvojili su ga Ana Ivanović i Novak Đoković.

Ove godine Srbija ima samo jednog predstavnika u četvrtfinalu u singlu, Jelenu Janković, koja će u četvrtak igrati protiv Ruskinje Alise Klejbanove.

Ana Ivanović je ispala u drugom kolu, odnosno pri prvom izlasku na teren, baš kao i Janko Tipsarević (predao), Viktor Troicki je dobio samo jedan gem na putu do četvrtog kola gdje ga je lako eliminisao Tomaš Berdih...

Đoković je stao pred Ivanom Ljubičićem - 7:5, 6:3. Iskusni Hrvat je dobio Novaka tek drugi put u sedmom međusobnom duelu, odnosno prekinuo je niz od sedam uzastopnih poraza od najboljeg srpskog tenisera.

"Bio sam svjestan njegovih kvaliteta. Znao sam da će, ako bude dobro servirao, biti opušten na 'riternu'. On je dobro servirao svaki put kad mu je to bilo potrebno",
ocijenio je Đoković.

"Nisam zadovoljan učinjenim u Indijan Velsu. Nisam se osjećao dobro na terenu. Imao sam iscrpljujućih nekoliko nedelja, naročito zbog igara u Dejvis kupu na kome sam potrošio i dosta emocija".

Novak Đoković je prošle godine stigao do četvrtfinala u Indijan Velsu, a tada je bolji od njega bio Endi Rodik. Iako nije odbranio bodove, ostaće na drugom mjestu ATP liste.

"Uprkos svemu, morao sam bolje da igram i morao sam da ostvarim bolji rezultat. Ali, život ide dalje. Stigao sam do četvrtog kola, ni to nije loše",
zaključio je Đoković.

I u dublu je preostao samo jedan Srbin. Nenad Zimonjić, u paru sa Danijelom Nestorom (prvi nosioci), igraće u četvrtfinalu protiv petih nosilaca, Čeha Františeka Čermaka i Slovaka Mihala Mertinaka.

Dušan Vemić je u tandemu sa Hrvatom Ivom Karlovićem poražen u noći između srijede i četvrtka od američke kombinacije, Sem Kveri - Džon Izner 3:6, 4:6.

(MONDO, foto FoNet)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC