• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP CEV: Crvena zvezda u finalu!

Odbojkašice Crvene zvezde napravile su podvig prvog dana Fajnal for turnira Kupa CEV u Bakuu (Azerbejdžan). U nedelju za trofej.

 KUP CEV: Crvena zvezda u finalu! Izvor: MONDO

Crveno-bijele su u polufinalu poslije sat i 51 minuta igre pobijedile velikog favorita, rusku Uraločku - 3:2, po setovima 21:25, 25:18, 25:23, 29:31, 15:11.

Izabranice Ratka Pavličevića za trofej će se boriti sa italijanskim timom Jamamaj Busto Arsicio, koji je takođe u pet setova bio bolji od domaće Rabite - 25:15, 22:25, 25:21, 17:25, 15:12.

Finale je zakazano za 16.30 časova po centralnoevropskom, odnosno 19.30 po lokalnom vremenu.

"Lijepo je pobijediti ovako dobru ekipu. Igrali smo dosta strpljivo, djevojke su pokazale znanje. Nemoguće je ovakvog protivnika dobiti samo na motivaciju. Neće nam biti lako ni u finalu, ali potrudićemo se da pružimo dobru partiju", rekao je Ratko Pavličević.

"Bilo je veoma teško. Ruskinje su iskusne, kvalitetne, ali nismo se predavale. Bile smo borbene i sve vrijeme smo vjerovale u pobjedu. Došle smo ovdje rasterećene i finale ćemo igrati srcem, za sebe, pa šta bude", dodala je Jelena Blagojević.

Zvezda je prije tri godine učestvovala u završnici istog takmičenja i osvojila treće mjesto, poslije poraza od Le Kanea i pobjede nad Samorodokom. Iz tog tima i danas je u klubu šest igračica.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC