• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

INDIJAN VELS: Zimonjić i Nestor bez trofeja!

Prvi nosioci turnira Masters 1000 serije u Indijan Velsu, Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor, u finalu su ostali "kratkih rukava".

 INDIJAN VELS: Zimonjić i Nestor bez trofeja! Izvor: MONDO

Trofej je pripao Špancima Rafaelu Nadalu i Marku Lopezu, koji su u noći između subote i nedelje slavili pobjedu u dva seta - 7:6 (10:8), 6:3.

U prvom setu su oba dubla osvojila po jedan gem na servis protivnika, ali Nadal i Lopez u drugom nisu dozvolili Zimonjiću i Nestoru nijednu brejk loptu.

Zanimljivo je da su Španci nastupili u Indijan Velsu zahvaljujući specijalnoj pozivnici organizatora, a da je Nadal neposredno prije finala parova poražen od Ivana Ljubičića u polufinalu singla (1:2).

Nadal i Lopez prethodno su imali samo jednu zajedničku titulu, a i nju su osvojili pobijedivši u finalu Zimonjića i Nestora, prošle godine u Dohi!

"Nismo mogli da zamislimo da ćemo trijumfovati u Indijan Velsu. Mark je moj odličan prijatelj i mislim da se dobro slažemo na terenu. Uvijek je lijepo osvojiti turnir, a za mene je to velika stvar poslije ispadanja u singlu",
rekao je Nadal, koji je bio branilac titule u pojedinačnoj konkurenciji.

Srpsko-kanadski par po drugi put je poražen u finalu Indijan Velsa, Izraelci Erlih i Ram bili su bolji 2008. godine. Zimonjić i Nestor 2010. su osvojili Sidnej i Roterdam, a izgubili u finalu Australijan opena.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC