• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džej Džej: U nove pobjede!

Poslije pobjede na turniru u Indijan Velsu Jeleni Janković se samopouzdanje podiglo do usijanja. "Srećna sam! Hvala vam za podršku".

 Džej Džej: U nove pobjede! Izvor: MONDO

Jelena Janković je u svijetu tenisa poznata po sjajnom bekhendu, ali i lijepom osmijehu. Poslije osvajanja 12. titule u karijeri, proteklog vikenda u Indijan Velsu, osmijeh na njenom licu je još veći.

"Srećna sam! Osvojila sam 12. WTA titulu u karijeri, svakako jednu od najvećih i najznačajnijih do sada. Do trofeja sam došla sjajnom igrom koju sam pružila u dvije nedelje provedenih u kalifornijskoj pustinji. Nije bilo lako, ali rezultat je taj koji sve govori. Puno sam trenirala, puno sam radila na igri, koncentraciji, servisu, mojoj fizici i sve se to isplatilo. Na kraju takmičenja u Indijan Velsu najteže mi je bilo podići pobjednički pehar, koji je veoma lijep, ali i veoma težak, tako da sam morala da stojim pored tog prelijepog kristala i slikam se", napisala je Jelena utiske na svom blogu.



Najteži meč na turniru bio joj je protiv Italijanke Sare Erani. Bila je u gotovo izgubljenoj poziciji, ali se izvukla. Jelena zna da je mediji i navijači izvjesno vrijeme zbog takvih mečeva nazivaju "kraljicom drame" i ona taj nadimak prihvata.

"Bio je to moj najteži meč na ovom turniru, tri sata iscrpljujuče borbe, ali to se sve dešavalo upravo zbog toga što nikada prije nisam igrala sa njom i nisam poznavala njen stil igre. Na kraju pobjeda koja mi je dala krila da u narednim mečevima budem sve bolja, preciznija, jača u svim elementima igre i mentalno. 'Kraljica drame' je odlučila da poštedi sve, pa i samu sebe stresa na terenu, odlučila sam da svakom meču pristupam maksimalno koncentrisana i motivisana čime sam ostvarila ubjedljive pobjede i na kraju došla do velikog slavlja", napisala je Džej Džej.

Prema riječima srpske teniserke, prisustvo njene majke bila je odlučujuće za uspjeh u Indijan Velsu.

"Ona je moj pokretač, neko ko mi dok sam na terenu uliva pozitivnu energiju i ko je ujedno moj veliki zaštitnik. Kada je najteže, kada se meč lomi, kada moram da smirim glavu, jednostavno pogledam u mamu i odmah sve dođe na svoje mjesto. Puno mi je pomogao i Čip Bruks, trener iz IMG Akademije kojeg poznajem godinama, sa kojim sam i kao mala radila kod Nika Bolitijerija. Još sam bez trenera, ali veliku pomoć mi u ovom trenutku pružaju upravo Čip i Nik. Za vrijeme američke turneje Čip će biti uz mene, ovaj veliki napredak u igri, poboljšanje servisa, mentalna stabilnost je nešto što u ovom trenutku u velikoj mjeri dugujem Čipu i Niku".

Odmah poslije Indijan Velsa, Jelena se seli u Majami na novi turnir. Kaže da se u Majamiju "osjeća kao kod kuće", baš kao i u Indijan Velsu, jer u blizini tog kalifornijskog mjesta gradi kuću u koju bi trebalo da se useli do kraja godine.

"Puna sam samopouzdanja i spremna za nova velika djela", poručuje srpska teniserka.

Ali, Jelena je poznata i po tome da osim što voli tenis, uživa i u nekim drugim stvarima u životu, a jedna od njih je i moda.



Na turniru u Indijan Velsu promovisala je novu haljinu, koju je kreirala "Anta".

"Iako sam mislila da će naići na kritike zbog boje, jer je neobična - florescentno zelena, sa svih strana stižu pohvale na račun opreme koju nosim i to me veoma raduje. Inače volim jarke boje tako da mi se haljina izuzetno dopada".

U šopingu nije bila. Nije imala vremena, jer je morala odmah u Majami.

Na kraju bloga zahvalila se svima na podršci.

"Nadam se da sam vas obradovala pobjedom u Kaliforniji, trudiću se da tako i nastavim. Hvala vam što ste uvijek uz mene, što mi neprestano pružate podršku. Hvala vam na svemu dragi moji".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC