• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Federer sprema Krajinovića za Blejka

Mladi srpski teniser već duže vrijeme svakodnevno trenira sa Švajcaracem.

 Federer sprema Krajinovića za Blejka Izvor: MONDO

Filip Krajinović očekuje debitantski nastup na turniru iz serije 1.000. Mladom Srbinu predstoji meč u Majamiju sa Amerikancem, Džejmsom Blejkom.

Za taj veliki megdan sprema ga, ni manje ni više, nego "kralj" lično - Rodžer Federer. Zajedno treniraju, a prvi reket svijeta ga i savjetuje.

"Redovno treniram sa Federerom već na nekoliko turnira. Stalno me zove da sparingujemo. Velika je stvar što je on mene odabrao", izjavio je Krajinović za "Sportski Žurnal".

"Treniram i sa srpskim igračima, kao i sa Marijom Ančićem, ali sa Federerom sam svaki dan", dodao je 18-godišnji teniser, 331. na ATP listi.

Svjestan je Krajinović da mu sreća nije bila saveznik prilikom žrijeba. Istina je da je Blejk trenutno 52. igrač svijeta, ali je svima jasno ko je Džejms Blejk.

"Žrijeb je mogao da bude i bolji, ali sam navikao da na svakom turniru u prvom kolu imam teškog protivnika. Nisam nervozan, naučio sam i da pobjeđujem i da gubim".

Ukoliko bi savladao Blejka, a zatim i 27. nosioca, Brazilca Tomaza Belučija, Krajinović bi u trećem kolu mogao da se sastane sa Novakom Đokovićem. Ipak, Filip je realan.

"Teško će se desiti da igram protiv Novaka. Blejk nije u formi u kojoj je bio kao četvrti igrač svijeta, ali je i dalje veoma opasan", zaključio je Krajinović.

(MONDO, foto MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC