• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Venus Vilijams igra protiv Ruskinja

Američka teniserka Venus Vilijams mogla bi da igra za Fed kup reprezentaciju protiv Ruskinja u polufinalu Svjetske grupe.

 Venus Vilijams igra protiv Ruskinja Izvor: MONDO

"Voljela bih da igram u Birmingemu. Postoje velike šanse za to", rekla je starija sestra Vilijams, koja je do sada u ovom takmičenju ostvarila 17 pobjeda i četiri poraza.

Selektor Fed kup tima SAD Meri Džo Fernandez je nakon razgovora sa Venus rekla da vjeruje da će moći da računa na tamnoputu teniserku u predstojećem meču zakazanom za 23. i 24. april.

"Uvjerena sam da će ona igrati. Nije se prijavila za takmičenje prije tog termina, niti će igrati nešto neposredno poslije Fed kupa, tako da se savršeno uklapa u njen raspored", rekla je Fernandez i dodala da postoje šanse da im se pridruži i Serena Vilijams ukoliko se oporavi od povrede.

Da je Srbija u Beogradskoj Areni iskoristila priliku što je Rusija bila u okrnjenom sastavu i plasirala se među četiri najbolja tima sada bi igrala upravo protiv SAD.

Možda bi se Jeleni Janković i Ani Ivanović suprotstavile obe sestre Vilijams, što bi, istini na volju, bio preveliki zalogaj za srpsku reprezentaciju u ovom trenutku.

Amerikanke su početkom februara u prvom kolu Svetske grupe Fed kupa savladale Francuskinje sa 4-1, a tim SAD činile su Melani Oudin, Kristina Mekhol, Lizel Huber i Betani Matek Sands.

(MONDO, foto: AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC