• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Selektor Vraneš: Bolje je što Ana ne igra...

Pred meč sa Slovačkom, selektor ženske teniske reprezentacije Srbije Dejan Vraneš objašnjava zašto je bolje da Ana ne igra.

 Selektor Vraneš: Bolje je što Ana ne igra... Izvor: MONDO

Ana Ivanović neće igrati za Srbiju u meču za opstanak u elitnoj grupi FED Kupa protiv Slovačke u Areni, 24. i 25. aprila, ali u stručnom štabu srpskog tima ne očajavaju. Štaviše!

Odluka nekada prve, a danas 58. igračice na svijetu(!) da ne igra za srpsku reprezentaciju u meču protiv Slovačke primljena je sa olakšanjem, jer je njena forma daleko od dobre, takoreći očajna je.

"Realno, ne možemo da računamo na njen poen kao siguran i zato je bolje da je ne stavljamo pod dodatni pritisak, da se ne raspadne potpuno i bude sve još gore. Za nju je veliki korak naprijed da je priznala šta se događa, da je riješila da se suoči sa problemom", izjavio je selektor FED Kup reprezentacije Srbije Dejan Vraneš za "Sportski žurnal".

Za Vraneša je ova odluka bila očekivana.

"Još kad je bila u Beogradu, poslije meča sa Ruskinjama, dogovorili smo se da vidimo kako će odigrati Indijan Vels i Majami, u kakvom će stanju biti, pa onda da odlučimo o duelu protiv Slovakinja...Počela je dobro da trenira, vidjelo se to u Beogradu, ali kada izađe na meč sve se promijeni. Popusti pod pritiskom. Poslije jedne, dvije greške u nju se uvuče sumnja, povuče se nazad, počne da igra defanzivno i sve se sruši", analizirao je selektor.

Vrata srpskog tima Anim, naravno, nisu zatvorena. Vraneš poručuje da će ponovo biti u ekipi čim se vrati u "kakvu-takvu formu".

"Ne treba zaboraviti da nju muči i povreda ramena i to već oko godinu i po dana. Povremeno joj samo smeta, a povremeno je i boli", kaže Vraneš.

Umjesto Ane, Vraneš će u meču protiv Slovakinja najvjerovatnije pružiti priliku Bojani Jovanovskoj, kao drugom reketu. Prvi je, naravno, rezervisan za Jelenu Janković.

"Bilo koja od naših teniserki da izađe na teren, biće u istuaciji da osvoji poen u singlu. Slovakinje će sigurno doći u najjačem sastavu, sa Hantuhovom i Cibulkovom, ali naš prioritet je opstanak u eliti",
rekao je Vraneš.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC