• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džej Džej: Neće biti lako bez Ane

Jankovićeva smatra da Srbiji neće biti lako da bez Ane Ivanović pobijedi Slovačku, ali vjeruje u veliku podršku publike u Areni.

 Džej Džej: Neće biti lako bez Ane Izvor: MONDO

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković izjavila je da će dati sve od sebe u meču za opstanak u Svjetskoj A grupi Fed kupa 24. i 25. aprila u Beogradu protiv reprezentacije Slovačke.

"Dobili smo priliku da se revanširamo Slovakinjama za poraz u Košicama 2007. godine kada sam igrala sa Dominikom Cibulkovom puna tri i po sata i uprkos povredi mišaća lijeve butine došla do pobjede", izjavila je Janković.

Osma teniserka svijeta poručila je da će reprezentacija Srbije moći da pobijedi Slovačku i oslabljena, bez Ane Ivanović, ukoliko zajedno sa navijačima u Beogradskoj areni bude disala "kao jedno biće".

"Imamo šansu da pokažemo kako Srbija navija, voli i bodri svoj tim. Neće nam biti lako da bez Ane Ivanović ostvarimo opstanak u Svjetskoj grupi, ali ćemo pokušati sve kao i do sada - pa šta bude", poručila je Janković i dodala da bi bila veoma srećna ukoliko bi Ana Ivanović mogla da bude uz reprezentaciju.

"Samo prisustvo i podrška Ane mnogo bi značilo cijeloj ekipi", rekla je Janković.

Prva teniserka Srbije naglasila je da je za nju "reprezentacija svetinja" i da je sve mečeve za Srbiju, njih 38 do sada, odigrala srcem, "do posljednjeg atoma snage".

Janković će poslije Uskrsa učestvovati na turniru ui Čarlstonu.

"Prije tri godine sam osvojila ovaj turnir i to je jedan od trenutaka u karijeri koji nikada neću zaboraviti. posebno zbog toga što sam u polufinalu protiv Venus Vilijams, u taj brejku trećeg seta, gubila sa 5:1 , a onda uspjela da vežem šest uzastopnih poena koji su mi donijeli pobjedu i ulazak u finale, u kojem sam slavila protiv Dinare Safine ", rekla je Janković.

(Tanjug/MONDO - foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC