• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Voša upecala "ajkule"

Vojvodina deklasirala Beograd 16:2 u prvoj utakmici polufinala srpskog prvenstva. Pet golova Miloša Vukićevića. Drugi meč u srijedu.

 VATERPOLO: Voša upecala "ajkule" Izvor: MONDO

"Ajkule sa Tašmajdana", kako glasi nadimak vaterpolista Beograda, izgledali su kao ribice u prvom meču polufinala srpskog prvenstva protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Sjajnom igrom tokom cijelog meča, pogotovo u odbrani, Vojvodina je deklasirala Beograd 16:2 (4:1, 4:1, 5:0, 3:0) i povela sa 1-0 u polufinalnoj seriji.

Učesnik ovogodišnje Evrolige od početka meča je nametnuo svoju igru i već poslije prvih osam minuta napravio solidnu prednost od 4:1. Potom je uslijedila serija od 5-0 koju prekida Marko Matović, što je bio drugi i ujedno posljednji gol Beograda do kraja meča!

Igrači Vojvodine su pogađali kako bi šutnuli, a rival je bio potpuno indisponiran. Ključ pobjede Vojvodine je bio u jakoj odbrani, potpunom anuliranju Nemanje Ubovića i Mihajla Korolije, ali i u vrlo efikasnoj igri u napadu.

U trećem dijelu, kada se Beograd praktično već bio predao, Miroslav Ranđić je izmaltretirao odbranu gostiju i golmana Darka Aleksića, postigavši u tom dijelu igre tri od svoja četiri gola.

Ipak, epitet igrača utakmice pripada odličnom centru Vojvodine Milošu Vukićeviću koji je dao pet golova, uz samo jedan promašaj iz igre.

Drugi meč polufinalne serije igra se u srijedu, 7. aprila. Partizan i Vojvodina vode sa 1-0 u serijama protiv Niša i Beograda i treba im još jedna pobjeda za plasman u finale srpskog prvenstva. Eventalna treća utakmica igrala bi se 10. aprila.

VOJVODINA: Miloš Vukićević 5, Miroslav Ranđić 4, Petar Filipović i Boris Vapenski po 2, Uroš Kalinić, Ivan Basara i Marko Ovuka po jedan.

BEOGRAD: Vedran Ćirković i Marko Matović po jedan.

IGRAČ VIŠE: Vojvodina 3/4; Beograd 2/7. PETERCI: Vojvodina 1/1.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC