• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bojinović: Uvijek za Srbiju!

Dolaskom Veselina Vukovića na klupu rukometne reprezentacije Srbije, ponovo će dres "orlova" obući Banjalučanin Mladen Bojinović.

 Bojinović: Uvijek za Srbiju! Izvor: MONDO

Čak je novi srpski selektor poslije poziva iskusnom srednjem beku Monpeljea na pripreme za "EHF nedelju", izjavio da je bivši kormilar Sead Hasanefendić "debelo pogriješio" što nije poveo Bojinovića na Evropsko prvenstvo u Austriju.

"Srećan sam, šta drugo da kažem",
izjavio je Bojinović u intervjuu za banjalučke "Nezavisne novine".

"Govorio sam ranije i ponoviću - za Srbiju ću uvijek biti tu. To sam rekao i selektoru Vukoviću kada me pozvao. Da se mene pitalo nikada ne bih ni napuštao 'orlove', ali to je neka druga, mnogo ružnija i tužnija priča, na koju ne želim da se vraćam. Opet ću nositi najdraži dres i to je jedino važno".

Prema Bojinovićevim riječima, nedavnu prošlost želi da zaboravi.

"Šta je bilo - bilo je. Točak vremena ne može niko da vrati. Nisam igrao na EP u Austriji jer me tadašnji selektor 'precrtao' iz samo njemu znanih razloga. Ali, nisam kukao, niti blatio Hasanefendića po medijima. Neću to ni sada da radim. To nije moj stil".


Bojinović je dodao da Srbija može i mora proći Češku u baražu za Svjetsko prvenstvo 2011. godine.

"Biće teško, ali ubijeđen sam u konačnu pobjedu protiv Čeha. Jednom smo ih već spriječili da zaigraju na SP i to 2009. godine u Hrvatskoj, pa ne znam zašto ne bismo ponovo".


Najbolji igrač Čeha je Filip Jiha, ali popularni Baka smatra da "orlovi" mogu da pronađu recept za njegovo zaustavljanje.

"Jiha je odličan i u dresu Kila gdje je, uz našeg Momira Ilića, najbolji strijelac. Visok je, snažan, zna odlično i da asistira, ali siguran sam da ćemo pronaći način da ga 'ukrotimo'",
zaključio je Bojinović, koji je u karijeri osvojio 21 trofej braneći boje Partizana, španskih klubova Ademar Leon, Bidasou i Barselone, te francuskog Monpeljea.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC