• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Igor Butulija u stručnom štabu "orlova"

Igor Butulija, Vladan Jordović i Vladica Spasojević biće u stručnom štabu novog selektora rukometne reprezentacije Srbije, Veselina Vukovića.

 Igor Butulija u stručnom štabu "orlova" Izvor: MONDO

Poslije debakla na Evropskom prvenstvu u Austriji i smjene selektora, rukometna reprezentacija Srbije okupiće se u nedjelju u Kovilovu.

Ovog puta, najbolje rukometaše Srbije, "brojaće" novi selektor Veselin Vuković, koji je dobio čast i obavezu da vodi "orlove" poslije neuspješne i kratke epizode Seada Hasanefendića.

Dok čeka igrače, Vuković je već okupio stručni štab, a za jednog od saradnika izabrao je nekadašnjeg kapitena reprezentacije Jugoslavije, a sada trenera Crvene zvezde, Igora Butuliju, piše "Sportski žurnal".

"Biće to Igor Butulija, Vladan Jordović i Vladica Spasojević, kao direktor ili tehniko. Neka u Savezu odluče o tome", odgovorio je Vuković na pitanje: "Ko će činiti njegov stručni štab?"

Vuković je ostavio ljudima u Savezu i odluku oko toga ko će činiti ljekarsku ekipu.

Dan prije okupljanja reprezentacije, Vuković je primio i vijest o tome da se povrijedio Marko Ćuruvija.

"Nažalost, povrijeđen je i neće moći da radi sa nama. Upravo mi je javio direktor Metalurga da je povrijedio koljeno", kaže Vuković.

Novi selektor misli da su rukometaši Srbije ranije imali "previše slobode".

"Jesam za slobodnu igru, ali u okviru nekog sistema, da igrači znaju moguća rešenja. Ranije smo, čini mi se, imali previše slobode", prokomentarisao je Vuković, koji je poznat po tome što voli da igra odbranu u postavci 3-2-1.

Ipak, sastav tima je taj koji određuje sistem odbrane i napada, tako da Vuković neće insistirati da Srbija igra 3-2-1, ukoliko igrači to ne budu mogli dobro da sprovedu u djelo.

"Napraviću malu anketu. Možda neko od njih osjeća da može da igra nešto drugo od dosadašnjeg, a da nije probao... Pa da vidimo i kako bi tu išlo", najavio je Vuković specifičan način upoznavanja ekipe sa novim selektorom.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC