• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vojislava spremna za "šljaku" u Holivudu

Ono o čemu sanjaju mnogi srpski glumci uskoro će ostvariti atraktivna srpska (nekadašnja) teniserka Vojislava Lukić.

 Vojislava spremna za "šljaku" u Holivudu Izvor: MONDO

Na poziv glumca i producenta Dona Džonsona, Vojislava ima velike šanse da se oproba u Holivudu.
Ponuda iz snova Vojislavi Lukić je stigla krajem prošle godine kada je dvadesetčetvorogodišnja lepotica u dublu sa teniserkom Bojanom Jovanovski učestvovala na teniskom turniru u Dubajiu.

Prije skoro dve godine prestala je aktivno da se bavi tenisom, pa je to posljednje pojavljivanje na jednom teniskom takmičenju izazavalo pažnju tamošnjih medija. Srpska teniserka saznala je slučajno od jednog novinara da je taj meč pratio i za nju se raspitivao čuveni holivudski glumac i producent Don Džonson, piše "Blic Žena".

"Nisam to komentarisala jer ne vjerujem u bajke. Bila sam skoncentrisana isključivo na sljedeći meč, a odrastanje i godine provedene u sportu naučile su me da uvijek budem na zemlji i da mi je razum uvijek na prvom mjestu", kaže Vojislava. Međutim, dan kasnije uslijedio je neočekivani holivudski rasplet. Sa razglasa u teniskom kampu odjeknulo je da Vojislava Lukić ima telefonski poziv. Javila se, a sa druge strane predstavio joj se Don Džonson.

"Rekao je da me je zapazio na turniru i da misli da savršeno odgovaram ulozi u njegovom novom projektu. Pozvao me je da dođem u Njujork, gdje ćemo nastaviti započeti dogovor i gdje ću na njegov prijedlog u januaru upisati školu glume da bih se adekvatno spremila za svoj prvi glumački izazov. Ne želim da se mnogo zanosim jer su dogovori oko mog odlaska u Ameriku još uvijek u toku", kaže bivša teniserka, kojoj su omiljene glumice Kameron Dijaz i Džulija Roberts.

Nikada se ne bih slikala potpuno naga

Atraktivna Subotičanka slovi za jednu od najzgodnijih srpskih sportistkinja. Prije dve godine Vojislava je, poput svojih svjetskih koleginica, zanosne obline pokazala i van terena, na naslovnoj strani muškog magazina FHM.

"Nikada se ne bih slikala potpuno naga, ali sam bila veoma zadovoljna ovim fotografijama. Na njima nema ničeg vulgarnog i nepristojnog, to su sportske fotografije, sa lijepom pozadinom, sportskom garderobom…", kaže Vojislava, koja na provokativnim fotografijama plijeni i seksepilom i ženstvenošću.

Volim moćne muškarce

Među brojnim teniskim princezama Vojislava izdvaja nekadašnju teniserku Anu Kurnjikovu.

"Ne cenim žene po ljepoti, već po harizmi koju pokazuju i na terenu i van njega. Anu izdvajam zbog snage i oštrine kojom zrači", kaže Vojislava i dodaje da ljepotu i zgodno telo ne smatra svojim najjačim oružjem.

Vojislava je u srećnoj ljubavnoj vezi, ali ime svog izabrana nije željela da nam otkrije. Ukratko je opisala kakav bi trebalo da bude muškarac njenog života.

"Privlače me muškarci koji nisu površni i zrače gotovo nadljudskom snagom, upornošću i odlučnošću. Volim moćne muškarce koji se ne plaše ničega i spremni su da se prepuste svemu što život donosi. Moj muškarac mora da ima harizmu i smisao za humor. Nisam mnogo zahtjevna, zar ne", kaže Vojislava i kroz smješak dodaje kako priželjkuje da u skorije vrijeme postane majka. Velika porodica je ono o čemu je oduvijek maštala.

Sport me je naučio da budem mudra

Vojislava se od treće godine bavila gimnastikom, sa devet je ušla u svijet bijelog sporta, a sa četrnaest godina je bila je prva na juniniorskoj listi.

Neočekivanom odlukom da napusti tenis iznenadila je mnoge, a ona je, kako kaže, poželjela da na probu stavi svoje druge kvalitete i tako upozna različite strane svoje ličnosti. Osim glume, vršnjakinju Ane Ivanović zanima i marketing, a u Beogradu je otvorila školu tenisa u kojoj sa uživanjem prenosi znanje i iskustvo na neke nove klince.

"Već sa 14 godina shvatila sam da se do velikih pobjeda stiže velikim radom i zalaganjem. U sportu sam naučila da uvijek ostanem pribrana i mudro pratim šta će se desiti u sljedećem setu, odnosno u sljedećoj životnoj epizodi koja me očekuje. Sada sam spremna za drugu vrstu karijere. Danas su mi tržišno takmičenje i tržišna utakmica mnogo veći izazov", kaže Lukićeva.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC