• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Velika očekivanja od EP 2012. u Srbiji

Predsjednik EHF Tor Lian izjavio je da je EP 2012. godine u Srbiji trenutno najvažnije takmičenje za Federaciju i da se nada da će biti uspješno.

 Velika očekivanja od EP 2012. u Srbiji Izvor: MONDO

"Organizovanje Evropskog prvenstva je proces. Srbija je dobila organizaciju i za nas je sada veoma važno da to takmičenje bude uspješno", rekao je Lian poslije žrijeba za kvalifikacije za EP 2012.

Generalni sekretar EHF-a Mihael Viderer istakao je da je žrijeb za kvalifikacije bio izvanredan primjer odlične organizacije.

"Bila je sjajna atmosfera, baš kao što smo željeli i kako namjeravamo da promovišemo naredno takmičenje. Ovo je bilo veliko i pozitivno iskustvo", rekao je Viderer.

Predsjednik Rukometnog saveza Srbije Velimir Marjanović zahvalio se svima koji su prisustvovali žrijebu u Skupštini grada.

"Zamolio bih predstavnike medija da zajedno sa nama pomognu organizaciju Evropskog prvenstva u Srbiji. Posebno se zahvaljujem timu iz EHF-a koji nam je pomogao u organizaciji današnjeg žrijeba", rekao je Marjanović.

Prema njegovim riječima, prije tri godine postojala je samo vizija o tome da treba da se održi EP, a od danas je Srbija na putu ka tome.

"Nadamo se da ćemo gledati fantastičan rukomet 2012. godine i da ćemo uraditi ono što smo obećali - da ćemo na tom prvenstvu igrati za medalju", rekao je Marjanović.

Generalni sekretar Rukometnog saveza Srbije Božidar Đurković naglasio je da se nada će Srbija uspješno obaviti sve zadatke koji joj predstoje do EP.
"Pred nama su složeni zadaci koje ćemo, nadam se, uspješno obaviti. S obzirom da su evropska prvenstva pratili veliki broj navijača i veliki broj novinara, ta ljestvica je podignuta na jako visok nivo i svako EP dodaje neki novi kvalitet", rekao je Đurković.

On je dodao da je pred Srbijom veliki zadatak, ali i da želi da se pokaže kao dobar domaćin.

"Što se tiče objekata sve ide po planu. Gradi se novi objekat u Nišu i grad će do prvenstva 2012. dobiti novu dvoranu sa 9.000 mjesta", rekao je Đurković.

(Beta/MONDO, foto: FoNet)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC