• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERBIA OPEN: Još mjesta za gledaoce

Dodatna mjesta za gledaoce na turniru Serbia Open Powered by Telekom Srbija, ulaz na sve mečeve besplatan, osim za glavni teren.

 SERBIA OPEN: Još mjesta za gledaoce Izvor: MONDO

Još tri nedelje ostalo je do početka jednog od najznačajnijih sportskih događaja u Srbiji ATP turnira Serbia Open Powered by Telekom Srbija.

Pripreme za ATP turnir uveliko su se zahuktale, a na terenima Sportsko-rekreativnog centra "Milan Gale Muškatirović" radovi su u punom jeku. Pri kraju je montaža specijalnih tribina koje su stigle iz Njemačke. Na taj način je obezbjeđeno nekoliko hiljada novih sjedećih mjesta za publiku na turniru.

Ove godine ulaz u selo, kao i na sve mečeve, osim na glavnom terenu, biće besplatan. Organizatori su se potrudili da svakog dana organizuju zanimljiv dnevni program, a svake večeri će biti organizovane žurke za posjetioce ATP Serbia Open.

Karte za ulazak na centralni teren mogu se kupiti na biletarnicama Card servisa i Bilet servisa, kao i na mjestu održavanja turnira. Omogućena je i on-line prodaja preko sajta www.tickets.rs, kao i preko call-centra pozivom na broj 0900 11 00 11. Ulaznice rezervisane putem call-centra ili Interneta mogu se podići u na prodajnim mjestima Card servisa, i to u Beogradskoj Areni, Ušće šoping centru, ili Domu Omladine.

Pored drugog igrača svijeta Novaka Đokovića, publika će i ove godine moći uživo da prati mečeve Viktora Troickog, Janka Tipsarevića, Nenada Zimonjića, ali i drugih igrača iz samog svjetskog vrha. Džon Izner, Stanislas Vavrinka, Igor Andrejev, Rišar Gaske, Sem Kveri, Ivo Karlović, Olivije Rohus, samo su neka od imena koja će se pojaviti na žrijebu drugog po redu Serbia Open-a, koji će biti održan u petak 30. aprila u 19 časova.

ATP Serbia Open Powered by Telekom Srbija trajaće od 1. do 9. maja.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC