• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đoković zadovoljan svojom igrom

Novak Đoković zadovoljan pobjedom protiv Davida Nalbandijana, a za svoju igru u četvrtfinalu Monte Karla kaže da je jedna od najboljih ove sezone.

 Đoković zadovoljan svojom igrom Izvor: MONDO

Novak Đoković plasirao se u polufinale Mastersa u Monte Karlu, gdje je prošle godine poražen u finalu od Rafaela Nadala. Srpski teniser izjavio je poslije pobjede protiv Davida Nalbandijana, da je četvrtfinalni meč bio jedan od njegovih najbolje odigranih ove godine.

"Imao sam teškog protivnika koji se posljednjih šest-sedam nedelja vratio u formu i odigrao odličan tenis", rekao je Đoković.

Drugi igrač svijeta rekao je da je znao da će meč biti težak, ali i da je igrao odličan tenis od samog početka i da se osjeća dobro nakon nedavnog razlaza sa trenerom Todom Martinom.

Đoković je nedavno prekinuo saradnju sa američkim stručnjakom zato što je Martin radio drugačije od njegovog prvog trenera Marijana Vajde.

"Pokušali smo da radimo sa dva trenera i Tod je fantastična osoba koja ima mnogo iskustva i sve je dijelio sa mnom. Ali, to na kraju nije uspjelo i rastali smo se bez teških riječi",
rekao je Novak.

Đoković je dodao da se osjeća dobro što se vratio starom treneru, kao i da su mu prva tri meča na turniru u Monte Karlu dala mnogo samopouzdanja.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC