• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JJ do Beograda i podmornicom

Jelena Janković je u svojoj kući u Bradentonu i pokušava da nađe avionsku kartu, kojim bi se prebacila do srpske prestonice.

 JJ do Beograda i podmornicom Izvor: MONDO

Jelena Janković iz Amerike u Beograd dolazi podmornicom.

Srpska teniserka je u svojoj kući u Bradentonu i pokušava da nađe avionsku kartu, kojim bi se prebacila do srpske prestonice gdje je narednog vikenda očekuje meč Fed kupa.

Ali, kako je poznato većina aerodroma u Evropi je zatvorena zbog oblaka vulkanske prašine koji je nastao nakon erupcije vulkana na Islandu i sada je prekrio skoro cio Stari kontinent i time paralisao avio saobraćaj.

"Od kako sam se probudila sjedim za kompjuterom i čitam sve vijesti, pratim dešavanja vezana za ovaj avio kolaps, jer jako mi je važno da što prije dođem u Beograd zbog plej-of meča protiv Slovačke", napisala je Jelena u blogu na svom zvaničnom internet sajtu.

"Želim da prvim mogućim letom dođem kući, u Beograd jer moram i na terapiju kod mojih ljekara. Nadam se da ću u naredna dva-tri dana uspjeti da se nekako prebacim u Srbiju. Možda nađem neku podmornicu ako ne bude aviona, hehehe, šalim se", dodala je Jankovićeva.

Jelena je juče poražena od Danijele Hantukove u četvrtfinalu turnira u Čarlstonu, a kao jedan od razloga poraza protiv Slovakinje sa kojom će se sastati naredne nedelje u Fed kupu navela je povredu zgloba lijeve ruke.

"Loptice u Čarlstonu su bile preteške i nažalost na prvom treningu u Čarlstonu sam napravila neki pokret i povrijedila se, ali o tome nisam željela da govorim na konferencijama na turniru da ne bi svojim budućim protivnicama dala ohrabrenje.

Igrala sam koliko sam mogla, bez bekhenda i sa strahom da još više ne pogoršam povredu.

Meč protiv Hantuhove otvorila sam dobro, lako dobila prvi set, ali već na početku drugog seta je krenula ruka sve više da me boli, ja sam se uspaničila, izgubila koncentraciju i dok sam uspjela malo da se smirim, rezultat je otišao u nepovrat. Da sam bila zdrava, bila bi druga priča.

Vrlo često u zadnje vrijeme se povrijeđujem jer sam krenula da radim mnogo više i drugačije da bih podigla svoj nivo igre na najviši mogući. U koliko me zdravlje bude služilo, rezultati neće izostati".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC