• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

VATERPOLO: Vulkan zaustavio i "delfine"

Vaterpolisti Srbije ne putuju u Španiju na meč Svjetske lige, zaustavio ih oblak vulkanske prašine. Meč odložen za nedjelju dana.

 VATERPOLO: Vulkan zaustavio i "delfine" Izvor: MONDO

Vulkan na Islandu, odnosno oblak pepela koji je nad cijelom Evropom zaustavio vazdušni saobraćaj, omeo je i vaterpolo reprezentaciju Srbije.

Srpski vaterpolisti imali su zakazanu utakmicu sa Španijom u gradiću Portoverdu, blizu Viga, u utorak, 20. aprila u okviru posljednjeg kola kvalifikacija za Svjetsku ligu, ali je put preko Pariza otkazan.

"Svjetska organizacija vodenih sportova (FINA) je odložila ovaj susret za najmanje sedam dana. Ostaje, međutim, da se vidi da li će takav termin odgovarati jednom i drugom savezu. U suprotnom, ostavljena je mogućnost da selektori Agilar i Udovičić pronađu rješenje", rekao je generalni sekretar Vaterpolo saveza Srbije Marko Stefanović.

U svakom slučaju, meč svjetskog viceprvaka Španije i šampiona planete Srbije nema takmičarski značaj, jer su obe reprezentacije obezbjedile učešće na završnom turniru u Nišu.

Španija je gotovo izvjesno drugi učesnik jer samo teško ostvarljiv rezultat bi omogućio Rumunima da stignu do Niša. Naime, da bi se to dogodilo Srbija bi kao gost morala da pobjedi Španiju sa najmanje 14 golova razlike.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC