• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOKS: Valero izvršio samoubistvo

Nekadašnji šampion lake kategorije Edvin Valero ubio se u svojoj ćeliji samo nekoliko sati pošto je uhapšen zbog ubistva supruge.

 BOKS: Valero izvršio samoubistvo Izvor: MONDO

Prema navodima šefa policije u Venecueli, Valero se objesio koristeći sopstvenu odeću. On je u nedjelju priznao da je u hotelskoj sobi ubio svoju ženu sa tri uboda nožem.

Valero (28) je bio izuzetno talentovan i popularan bokser, a brojni analitičari navodili su da je borac zvani "Inka" (El Inca) mogao da bude jedan od najvećih u svojoj generaciji.

On je, međutim, imao problema sa kontrolom nasilja i sa alkoholizmom. Nedavno je priveden zbog nasilja u porodici, a njegova supruga Henifer Vijera (24) je hospitalizovana sa brojnim povredama.

Vijera je policiji rekla da je pala niz stepenice i da je muž nije napao. Prošle nedjelje je Valero priveden zbog vožnje u pijanom stanju i bježanja od policije. Bokser je javno rekao da će sa suprugom, njihovo dvoje djece i trenerom otići na rehabilitaciju na Kubu.

Ipak, on se u noći između subote i nedjelje prijavio sa suprugom u hotel, da bi poslije nekoliko sati sišao na recepciju i tražio od portira da pozove policiju jer je izvršio ubistvo.

Edvin Valero je bio šampion lake kategorije u verziji Svjetskog bokserskog vijeća (WBC). Nokautom je dobio svih 27 profesionalnih borbi, a prvih 18 već u prvoj rundi!

U Venecueli je imao status superzvijezde, a u bokserskim krugovima bio poznat po izuzetno jakom udarcu. Često se događalo da ga drugi borci pozovu na "sparing", a onda izbace iz kampa zbog žestine treninga.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC