• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

FED KUP: Jankovićeva igra, Cibulkova ne!

Najbolja srpska teniserka uprkos povredi nastupa za reprezentaciju na plej-of meču Fed kupa protiv Slovačke, za koju neće igrati Domenika Cibulkova

 FED KUP: Jankovićeva igra, Cibulkova ne! Izvor: MONDO

Jelena Janković je danas trenirala svega 15 minuta, bila je na terapiji, a poslije žreba za Fed kup otišla je na magnetnu rezonancu.

I pored problema sa ručnim zglobom najbolja srpska teniserka će nastupati za nacionalni tim u plej-of meču protiv Slovačke predstojećeg vikenda.

Zato i jeste dobila nagradu "Srce".

Dobra vijest je da u timu Slovačke neće biti Domenike Cibulkove, tako da je sada odnos snaga izjednačen, s obzirom da je Ana Ivanović zbog loše forme još ranije otkazala nastup selektoru Dejanu Vranešu.

Da oba tima budu u gotovo identičnoj situaciji "pobrinuo" se i vulkanski pepeo, zbog čega su otkazani mnogi letovi ka Evropi.

Zbog toga su Jelena Janković i Danijela Hantukova nešto kasnije doputovale iz Amerike i obe su se danas požalile da su preumorne i da se još nisu privikle na vremensku razliku.

Jankovićevu ipak više brine problem sa rukom, a na povredu se žali i Hantukova.

Prije međusobnog susreta u Beogradskoj areni, koji je zakazan za nedelju od 14 časova, Jelena se sutra u isto vrijeme sastaje sa Magdalenom Ribarikovom, a potom igraju Danijela i Bojana Jovanovski.

Dubl meč između ove dvije ženske teniske reprezentacije biće igran u nedelju, poslije oba duela u singlu. Za Srbiju su prijavljene Jelena Janković i Ana Jovanović, a za Slovačku Danijela Hantuhova i Magdalena Ribarikova.

Dvije teniserke oko kojih će se, prema predviđanjima, sve vrtjeti u plej-of meču za popunu Svjetske grupe Fed kupa do sada su se sastale pet puta na WTA turu i Jankovićeva ima tri pobjede.

Posljednji put igrale su prošle nedelje u četvrtfinalu turnira u Čarlstonu, kada je Jelena poražena u tri seta i to nakon što je prvi dobila 6:1.

Najbolja srpska teniserka ima pozitivan skor i protiv 22-godišnje Magdalene Ribarikove, sa kojom se, istina, sastala samo jednom do sada i to u drugom kolu prošlog Rolan Garosa. Trenutno 53. teniserka svijeta tada je osvojila svega tri gema.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC