• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ODBOJKA: Radnički je opet šampion Srbije!

Kragujevčani su odbranili titulu odbojkaškog prvaka Srbije, jer su u četvrtom meču finalne serije plej-ofa, u Šumicama, sa 3:1 pobijedili Crvenu zvezdu.

 ODBOJKA: Radnički je opet šampion Srbije! Izvor: MONDO

Radnički je odbranio titulu prvaka Srbije!

Kragujevčani su su po drugi put u istoriji postali šampioni: Crvena zvezda - Radnički Kredi banka 1:3 (19:25, 33:35, 25:22, 22:25)

Rezultat u finalnoj seriji je 3:1 u korist Kragujevčana.

Crveno-bijeli su im bili dostojan rival, ali ipak nisu imali snage da ponove podvig od prve dvije godine, kad su uspjeli da izbore majstoricu u Kragujevcu, a kasnije i titulu.

Dvorana: SC "Šumice". Gledalaca: 1.300. Sudije: Goran Gradinski (Beograd) i Boris Kolarević (Novi Sad). Trajanje meča: 125 minuta. Rezultat u seriji: 1:3.

CRVENA ZVEZDA: Stefanović 1, Jakovljević 6, Ćulafić, Pajić 2, Bojović 11, Koprivica, Milutinović, Mitić, Terzić 12, Dokić 23, Rašić 11, Vujić (libero). Trener: Željko Bulatović.

RADNIČKI KREDI BANKA: Petković 3, I. Jovanović, Radović, I. Ivović 5, Čupković 37, Ilić 3, J. Ivović, Čedić 16, Maksimović 8, Opačić, Pantelić (libero), Stevanović 8. Trener: Slobodan Kovač.

Kovač: Timski do pobjede i titule

Trener novog-starog šampiona Slobodan Kovač nije imao snage da priča od velike euforije, ali je ipak rekao:

"Za razliku od prethodne utakmice gdje smo bili bez želje i motiva, danas smo bili sigurni od početka do kraja meča. Iako ne želim nikoga da izdvajam, moram reći da je mladi Petković bio sjajan na servisu, da je to dosta doprinijelo našoj pobjedi, ali isto tako bih rekao da smo timski došli do titule. Uvijek je teško braniti titulu nego osvojiti, ali Kragujevac je sada postao realnost. Meni kao treneru ovo je nešto fenomenalno", kaže Kovač.

Bulatović: Kragujevčani zaslužili titulu

Strateg Crvene zvezde Željko Bulatović istakao je da je četvrta finalna utakmica bila najkvalitetnija i najneizvjesnija u cijeloj finalnoj seriji:

"Sam podatak da je meč trajao dva i po sata dovoljno govori kakva je bila utakmica. Radničkom čestitam na osvojenoj tituli jer su je u potpunosti zaslužili. Mislim da smo mi mnogo setova izgubili i da nismo imali pravo da se nadamo novoj pobjedi. Prije svega mislim da smo u Kragujevcu mogli da dođemo barem do jednog trijumfa. Radnički je odlično servirao tokom cijelog meča, a sve čestitke idu i na adresu mladog Petkovića. Svojoj ekipi nemam šta da zamjerim, jer su pokazali veliku želju i borbenost, a i drago mi je da je sa obe strane bilo velike borbe. Ako pogledamo cijelu seriju mislim da smo imali svoje šanse, ali da ih jednostavno nismo iskoristili", rekao je Bulatović.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC