• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BOKS:Borovčanin opet najavljuje Klička, slijedeća stanica Banja Luka

Nenad Borovčanin imaće predborbu na najvećem bokserskom spektaklu koji je ikada održan u Njemačkoj. Vitali Kličko brani titulu protiv Sozonskog.

 BOKS:Borovčanin opet najavljuje Klička, slijedeća stanica Banja Luka Izvor: MONDO

Nenad Borovčanin boksovaće sljedeći meč na stadionu fudbalskog kluba Šalke u Gelsenkirhenu 29. maja u predborbi meča za svjetsku titulu izmedju Vitali Klička i Alberta Sozonskog.

Meč za nove bodove na svjetskoj rang listi predviđen je da traje šest rundi, a ime protivnika biće poznato u naredne dvije sedmice.

Stadion prima 60.000 gledalaca i očekuje se da bude ispunjen do posljednjeg mjesta, kao i kada je mlađi Kličko odbranio titulu protiv Ruslana Čagajeva, prošle godine na istom stadionu.

Promoter ovog događaja, Tom Loefil, iz KMG-a (Kličko Menadžment Grupa) najavljuje najveći spektakl koji je do sada organizovan u Njemačkoj, najsavremeniju rasvjetu i scenske efekte, goste iz Holivuda i samo dvije predborbe,jer su istraživanja pokazala da koncentracija publike popušta poslije treće borbe.

Kličko i Borovčanin se pripremaju u Kicbilu gde ih trenira Fric Zdunek, a od sljedeće sedmice im stižu sparing partneri iz Njemačke i Amerike.

„Sljedeći meč od izuzetnog značaja za mene ,jer poslije tog meča definitivno boksujem meč za neku od titula u WBO verziji i to u Banjaluci. Stadion Šalkea oboriće sve rekorde gledanosti kad je boks u pitanju što će me dodatno motivisati da pobjedim", rekao je Borovčanin.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC