• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Telekom Srbija Medija Open: Ponovo Bošković

Novinar TV B92 Milan Bošković pobjednik je drugog medijskog turnira, koji Telekom Srbija tradicionalno organizuje uoči ATP turnira u Beogradu.

 Telekom Srbija Medija Open: Ponovo Bošković Izvor: MONDO

Bošković je odbranio titulu osvojenu prošle godine, pošto je u finalu savladao Igora Miklju rezultatom 9:6 u gemovima.

Finale je predstavljao krunu turnira na kojem su predstavnici vodećih televizija, štampanih i drugih medija odigrali mnogo neizvjesnih i uzbudljivih mečeva. Bošković i Miklja potvrdili su neosporni kvalitet...

"Nije bilo lako odbraniti titulu u susretu sa kolegom Mikljom, za koga znam da odlično igra tenis. Divno je bilo učestvovati na 'Telekom Srbija Media Open' turniru, koji je i ovog puta besprijekorno organizovan i sa te strane odlična uvertira za ATP turnir. Braniću titulu i sljedeće godine", izjavio je Bošković.

Među 16 takmičara našli su se i predstavnici Bete, Blica, Pressa, Večernjih novosti, magazina Gloria, televizije Pink, B92, Studio B, Fox i Avala, kao i internet portala Kuda za vikend, koji su upotrebili sav svoj talenat, taktiku i podršku kolega, nastojeći da osvoje "Telekom Srbija Medija Open" turnir.

Pehare su uručili direktor Sektora za PR Telekoma Srbija Milica Amidžić i direktor predstavništva kompanije Sony Ericsson u Srbiji Želimir Jurčić.



Takmičari koji su se plasirali na prva dva mesta nagrađeni su mobilnim telefonima Sony Ericsson posljednje generacije i teniskom opremom. Prigodne nagrade uručene su i svim ostalim učesnicima, koji su pokazali izuzetnu borbenost i želju za pobedom.

Telekom Srbija je i ove godine generalni sponzor Serbia Open ATP turnira. Partnerstvo sa organizatorom turnira, Family sportom, ne samo da na globalnom nivou promoviše Srbiju kao zemlju gdje se igra vrhunski tenis, već doprinosi i daljem razvoju tenisa u Srbiji.

Telekom Srbija nastojaće da i ubuduće promoviše timski duh i kolegijalnost, bavljenje sportom i Srbiju kao zemlju vrhunskih sportista.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC