• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERBIA OPEN: Može i bez Robreda!

Dvadeset prvi teniser svijeta, Španac Tomi Robredo, ipak se nije našao u žrijebu ATP turnira Serbia open, obavljenom u petak popodne.

 SERBIA OPEN: Može i bez Robreda! Izvor: MONDO

Robredo je organizatorima turnira Serbia open powered by Telekom Srbija poslao e-mail u kojem se izvinio zbog nedolaska, objasnivši da mu je doktor savjetovao da zbog povrede leđa ne igra naredne nedelje.

Umjesto Robreda je "uskočio" Dušan Lajović, a došlo je i do pomjeranja među nosiocima.

Branilac titule, Novak Đoković, ostao je naravno prvi "kosturaš", drugi je Amerikanac Džon Izner, treći njegov zemljak Sem Kveri, a četvrti Švajcarac Stanislas Vavrinka. Njih četvorica će se u turnir uključiti od drugog kola.

Srbija će imati šestoricu tenisera u glavnom žrijebu. Janko Tipsarević na startu će se sastati sa Argentincem Horasiom Zebaljosom, Viktor Troicki sa Špancem Ivanom Navarom, a Lajović sa Hrvatom Ivom Karlovićem.

Filip Krajinović i Marko Đoković očekuju protivnike iz kvalifikacionog dijela turnira. Zanimljivo je da se takvom ishodu žrijeba posebno obradovao Đorđe, najmlađi od braće Đoković!

Marko Đoković u drugoj rundi bi mogao da se sastane sa Vavrinkom, a veliki broj gledalaca sigurno bi privukao i eventualni okršaj Tipsarević - Krajinović.

Do susreta Novaka Đokovića i Janka Tipsarevića moglo bi da dođe u trećem kolu, kao i prošle godine, dok Đoković i Troicki neće moći da se sastanu prije finala.

Mečevi kvalifikacija na programu su 1. i 2. maja, dok glavni dio turnira na terenima teniskog kompleksa "Milan Gale Muškatirović" na Dorćolu počinje u ponedeljak, 3. maja.

Nagradni fond turnira Serbia open powered by Telekom Srbija iznosi 424.950. evra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC