• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi teniski koraci uz savjete Novaka Đokovića

Djeca iz Republike Srpske u ponedjeljak su na terenima Serbia opena učila prve teniske korake uz pomoć drugog igrača svijeta Novaka Đokovića.

 Prvi teniski koraci uz savjete Novaka Đokovića Izvor: MONDO

Telekom Srbija, Telekom Republike Srpske i Family Sport organizovali su jednodnevnu posjetu ATP turnira za decu iz Republike Srpske sa željom da im omoguće da budu dio značajne teniske manifestacije.

Na štandu Telekoma Srbije njih 250, od kojih su većina polaznici teniskih škola, imalo je priliku da upozna srpskog tenisera Novaka Đokovića i u druženju sa njim dobiju korisne savete kako da postanu jedan od tri najbolja reketa na svijetu.

"Želja nam je bila da za ovih 250 mališana omogućimo da budu dio jedne svjetske teniske manifestacije kako bismo ih motivisali da vrijedno treniraju i jednog dana upravo oni budu nosioci svjetskih teniskih listi. Nadamo se da su zadovoljni druženjem sa svojim idolom Novakom Đokovićem. Telekom Srbija podržava mlade verujući da je to nešto na čemu treba raditi i kroz ovakve aktivnosti dodatno daje podstrek njihovim prvim teniskim koracima", izjavila je Milica Amidžić, direktor PR Sektora Telekoma Srbije.

Pored toga, 16 mališana odmjerilo je i svoje teniske vještine, a pobjednik je osvojio i mobilni telefon Telekoma Srbije.

Ovom prilikom, mališani su odgledali i prvi meč na Serbia Open 2010 između Igora Andreeva iz Rusije i Blaža Kavčića iz Slovenije.

Partnerstvo sa organizatorima turnira, Family sportom, ne samo da na globalnom nivou promoviše Srbiju kao zemlju gdje se igra vrhunski tenis, već doprinosi i daljem razvoju tenisa u Srbiji. Nastojaćemo da i ubuduće svojim aktivnostima podržavamo sportske manifestacije kako bismo promovisali bavljenje sportom i Srbiju kao zemlju vrhunskih sportista.

(Telekom Srbija)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC