• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

SERBIA OPEN: Lajović bio hrabar, ali ispao

Ivo Karlović je bio preveliki zalogaj za 20-godišnjeg Dušana Lajovića, koji je nedavno skinuo skalp Bernardu Tomiću.

 SERBIA OPEN: Lajović bio hrabar, ali ispao Izvor: MONDO

Visoki Hrvat i peti nosilac turniira pobedio je Lajovića u prvom kolu Serbia opena powered by Telekom Srbija sa 7:6(4), 6:4 za 87 minuta.

"Ovo je veliko iskustvo za mene, da igrao sam protiv 30. tenisera svijeta. Već u prvom gemu sam imao brejk šansu, što mi je dalo samopouzdanje, a kada sam izgubio na svoj servis, odmah sam napravio ribrejk iako je Karlović odlično servirao", rekao je poslije meča mladi srpski teniser, koji smatra da su uzrok poraza bile greške koje je napravio prilikom servisa.

"U odlučujućim trenucima sam bio nervozan i napravio nekoliko grešaka pri svom servisu. U drugom setu sam malo popustio u glavi. Izgubio brejk na četiri oba, što nije bilo najbolje", izjavio je Dušan Lajović i dodao da će iskoristiti prisustvo najboljih srpskih tenisera i do kraja nedelje ostati da trenira na terenima Milan Gale Muškatirović.

Francuz Floran Sera prvi je teniser koji je zabilježio pobjedu u glavnom žrijebu drugog Serbia Open powered by Telekom Srbija.

Sera, koji je 64. teniser na ATP listi u prvom kolu je bio bolji od Slovaka Karola Beka rezultatom 6:3, 6:3 poslije 66 minuta igre.

Francuski igrač će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela između Viktora Troickog i Ivana Navara.

Program je na centralnom terenu otvorio Rus Igor Andrejev (50. na ATP listi) koji je nakon problema na početku meča, brzo uspio da pronađe svoju igru i dođe do trijumfa nad debitantom, Blažom Kavčićem iz Slovenije. Rezultat je bio 6:3, 6:2.

U ponedjeljak su među prisutnima na Serbia openu bili trener košarkaša Partizana Duško Vujošević, predsjednik crno-bijelih Predrag Danilović, kao i Vlade Đurović.

(A.P.- MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC