• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Serbia open i zvanično počeo

Drugo izdanje jedinog srpskog ATP turnira, Serbia opena powered by Telekom Srbija zvanično je otvoren uz vatromet i intoniranje himne Srbije.

 Serbia open i zvanično počeo Izvor: MONDO

To je učinio direktor turnira Goran Đoković zahvalivši se sponzorima i svima koji su ih podržali, a posebno je apostrofirao da je ovogodišnji turnir u odnosu na premijerno izdanje sadržajno bogatiji.

"Nadam se da je turnir ljepši i bolji nego prošle godine“, rekao je Đoković i istakao da je ovo prvi put da na jednom ATP turniru učestvuje šest srpskih tenisera u glavnom žrijebu (Novak Đoković, Viktor Troicki, Janko Tipsarević, Filip Krajinović, Marko Đoković i Dušan Lajović).

Kao predstavnik zlatnog sponzora turnira publici na centralnom terenu kompleksa Milan Gale Muškatirović obratio se i generalni direktor Telekom Srbije Branko Radujko, koji je rekao da i u Srbiji može da bude događaj kada se sve dobro organizuje.

Na terenu su bile i sve linijske sudije, njih ukupno 35 iz četiri zemlje (Srbija, Holandija, Slovenija i Njemačka), kao i 65 skupljača loptica.

Svečanom otvaranju su prisustvovali gradonačelnik Beograda Dragan Đilas, ministar životne sredine i prostornog planiranja Oliver Dulić, glumac Dragan Bjelogrlić, selektor Dejvis kup reprezentacije Bogdan Obradović i teniski radnik Radmilo Armenulić.

Turnir je ATP serije 250, a ukupni nagradni fond je 424.950 evra.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC