• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ivo Karlović: Navijaću za Partizan u Parizu

Hrvatski teniser, učesnik turnira Serbia open powered by Telekom Srbija, govorio o košarci, Dejvis kupu...

 Ivo Karlović: Navijaću za Partizan u Parizu Izvor: MONDO

Da se Ivo Karlović, kojim slučajem, našao u Zagrebačkoj areni prije deset dana na finalu NLB lige kada je košarkaš Partizana Dušan Kecman postigao pobjedonosnu trojku u posljednjoj sekundi – zapisnički sto bi bio izbačen!

"Nevjerovatno tužno kako je Cibona izgubila, ali šta se može. Bila je to odlična utakmica. Vaši su igrali nešto bolje. Izbacio bih onoga ko je upravljao satom!", bio je iskren hrvatski teniser u razgovoru sa beogradskim novinarima.

Rođeni Zagrepčanin i zaljubljenik u košarku nije upućen u to da će predstojećeg vikenda biti igran Fajnal for Evrolige, reklo bi se prema njegovom izrazu lica kada smo ga upitali za koga će da navija u Parizu i nabrojali da tamo igraju: Partizan, Olimpijakos, Barselona i CSKA.

"Navijaću za Partizan, ako su nas već dobili, neka onda pobijede i tamo", bio je odgovor kojim mu je sve oprošteno.

Ivo Karlović je trenutno u Beogradu, jer se takmiči na Serbia openu powered by Telekom Srbija. Popularni Div sa Šalate je i prošle godine učestvovao na srpskom ATP turniru iz serije 250, a prvi utisci sa ovogodišnjeg turnira su mu još pozitivniji.

"Čini mi se da je ove godine organizacija još bolja nego prošle, iako je i tada bila dobra. Posebno mi se sviđa što je (u okviru sela) postavljen MTV stejdž. Volim glasnu muziku", rekao je Karlović, koji ima snimljenih nekoliko rep numera, a i sa Novakom Đokovićem bi trebalo da snimi pjesmu "Tenis je moja droga".

"Da li ću se i ja popeti na binu ovde i latiti mikrofona?! Ne, ne! Dobro... možda ako popijem malo više", dodao je.

Nekada 14, a sada 33. teniser svijeta je u prvom kolu Seria opena powered by Telekom Srbija pobijedio našeg mladog Dušana Lajovića, a sljedeći rival mu je Rus Igor Andrejev.

"Imao sam četiri nedelje pauze zbog povrede Ahilove tetive. Ne očekujem ništa od narednog meča, jer nisam igrao jako dugo. Nadam se da ću odigrati bez bolova i dobar meč. Nikad se ne zna, Andrejev je odličan igrač. Ako budem igrao dobro i servirao kako znam, sve je otvoreno".

Neizbježna tema je naravno meč četvrtfinala Svjetske grupe Dejvis kupa Hrvatska – Srbija, do koga je ostalo dva mjeseca, ali je Karlović bio diplomata po tom pitanju prognoze njegovog ishoda.

"Dejvis kup će biti odličan meč i nadam se odličnoj atmosferi. To znači da će publika navijati za nas i da ćemo imati njihovu podršku. Šanse su pola-pola, meč će biti otvoren skroz", rekao je Ivo Karlović i dodao da domaćini još nisu izabrali podlogu ali da će to biti ona koja odgovara Marinu Čiliću i njemu.

Ako će meč biti otvoren, koliko će onda u takvoj situaciji srpskom timu nedostajati savjeti Nikole Pilića, koji je rekao da u svom rodnom Splitu neće biti uz Novaka Đokovića i društvo?

"On uvijek može da ih nazove, valjda će im dati savjet iako neće biti u Splitu. Čuće se. Može da ih pozove telefonom, preko Skajpa ili da im pošalje i-mejl, ukoliko zna to da koristi", rekao je 31-godišnji Ivo Karlović.

Pošto je već bilo reči o finalu Jadranske lige, a i imajući u vidu da je centar Dalmacije "vruć teren", Karović je upitan da li misli da će drugi vikend jula na tribinama Spaladium Arene proteći bez ikakvih incidenata.

"Uvijek ima nekih ljudi koji su, da ne kažem idioti. Nadam se da neće biti ništa, jer smo svi veoma dobri drugari i izvan mečeva, Bilo bi veoma tužnno da se nakon toliko godina dešavaju ekcesi", poentirao je "kralj asova".

(MONDO, foto zvanični sajt turnira)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC